Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΥΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ  Ο ΈΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠ΄ΕΞΩ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Παραθέτουμε κατά σειρά τις ανακοινώσεις των Κυβερνητικών Βουλευτών κ.κ. Σίμου Κεδίκογλου, Υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργω, Συμεών Κεδίκογλου, Υφυπουργού Παιδείας  και την σφήνα του ανακάμψαντος βουλευτή της Νεάς Δημοκρατίας κ. Κώστα Μαρκόπουλου.
Ο πρώτος σπεύδει να διαβεβαιώσει ότι δεν θα πειράξει ο Άδωνις τα δύο Νοσοκομεία μας για τους επόμενους 5 μήνες που μένουν από το 2013 και μετά θα γίνει διάλογος με την τοπική κοινωνία ( ο νοών νοείτω). Ο δεύτερος εξάδελφος αναγγέλει αυριανό ραντεβού με τον Άδωνι όπου θα τον συνεδεύουν και οι δημοτικές αρχές, οι εργαζόμενοι και οι  «διοικητές», θα ακούσουν άραγε τα ίδια όπως ο πρώτος Σίμος; Και σφήνα ο Κώστας Μαρκόπουλος γιατί δεν τον πήρε μαζί του ο Συμεών!!! Αλλά αυτός θα πάει ακάλεστος!!!
Καλά κύριε Μαρκόπουλε, εδώ δεν σε πήρε μαζί του ο Σίμος με τον οποίο είστε στο ίδιο κόμμα και περιμένετε να σας πάρει ο ΠΑΣΟΚΟΣ (τρομάρα του) Συμεών. Δεν μιλιέσαι με τον Άδωνι; Κλείσε και συ μία συνάντηση.
ΙΔΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ
ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Κατά τη χθεσινή συνάντηση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη εξασφαλίστηκαν οι διαβεβαιώσεις, ότι δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στη λειτουργία των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου για το 2013 και στη συνέχεια δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή πριν από εξαντλητικό διάλογο με την τοπική κοινωνία.
ΣΥΜΕΩΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ
Αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη που οργάνωσε ο Συμεών Κεδίκογλου προκειμένου να υπάρχει σαφής και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με των μέλλον των δύο νοσοκομείων στην Κάρυστο και την Κύμη. Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν οι δημοτικές αρχές των δύο πόλεων, τα σωματεία των εργαζομένων και οι διοικητές  των νοσοκομείων.
ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο νέος υφυπουργός Παιδείας κος Συμεών Κεδίκογλου έλαβε πρωτοβουλία να οργανώσει συνάντηση φορέων με τον Υπ. Υγείας κο Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα την τύχη των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου. Ωστόσο, «ξέχασε» να καλέσει όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές του νομού μας, όπως και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Τυχαίο; Δε νομίζω…
Είναι ίδιον αρκετών βουλευτών να επιδιώκουν ρόλο πολιτικού-μεσίτη με προσδοκώμενο πολιτικό κέρδος τα μεσιτικά. Ο ατομικισμός είναι παροιμιώδης, όπως και η παντελής έλλειψη συνειδητοποίησης του ρόλου ενός μέλους της κυβέρνησης. Η Εύβοια ποτέ δεν κατάφερε να επουλώσει πληγές με κομματαρχίσκους.
Αν και απρόσκλητος θα είμαι παρών, διότι δεν κατέχομαι από συμπλέγματα. Οδηγός μου είναι η τύχη των συμπολιτών μου.
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ "ΠΕΘΕΡΑ " Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Η "ΝΥΦΗ", όπου πεθερά ο Συμεών και νύφη ο Σίμος; Ε ρε γλέντια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου