Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τρία μεγάλα έργα που θα εκτελέσει η ΠΕ Εύβοιας δημοπρατήθηκαν τις τελευταίες μέρες και οδεύουν προς συμβασιοποίηση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρία μεγάλα έργα που θα εκτελέσει η ΠΕ Εύβοιας δημοπρατήθηκαν τις τελευταίες μέρες και οδεύουν προς συμβασιοποίηση.
1. Το έργο προστασίας του δρόμου από κατολισθήσεις, στην ΕΟ 77, Χαλκίδα - Αιδηψός στη θέση Δερβένι, προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.
2. Το έργο προστασίας από κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό , Δροσιά - Λουκίσια στη θέση Κοκόσι προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.
3. Το έργο προστασίας του παραλιακού μετώπου Χαλκίδας από τις σπηλαιώσεις προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε: Είμαστε χαρούμενοι που θα σβήσουμε τρία μεγάλα γραμμάτια ευθύνης προς τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας. Τρία έργα που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή πρόσβαση σε οχήματα και πεζούς στα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Εύβοιας. Τρία έργα που θα σώσουν ζωές και που γι' αυτό αξίζουν όλα τα χρήματα του κόσμου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Εύβοιας Φάνης Σπανός δήλωσε: Μερικά έργα δε φαίνονται όπως ένα σχολείο ή ένας δρόμος, όμως μπορεί να φανεί η απουσία τους με τον πιο δραματικό τρόπο. Γι' αυτό, όταν γίνονται, είναι τα έργα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Τέτοια είναι τα έργα που θα εκτελέσουμε στο Δερβένι, στο Κοκόσι και στην παραλία της Χαλκίδας.
Επόμενος μεγάλος στόχος σε αυτήν την ομάδα έργων είναι φυσικά η προστασία από τις καταπτώσεις στα Ήλια στη Βόρεια Εύβοια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου