Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Επιτυχημένος ο 1ος αγώνας Motocross στην Χαλκίδα

                     


  Εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες θεατές στον 1ο αγώνα motocross του 2016, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου στην πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού του Δήμου Χαλκιδέων.
Τον αγώνα διοργάνωσε η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (ΑΜΛΕΧ), με την στήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και ήταν απόλυτα επιτυχημένος, τόσο από  οργανωτικής, όσο και από αγωνιστικής πλευράς.
Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης μαζί με τον πρόεδρο της ΔΑΕΠΠΕΧ Γιώργο  Ψύχα και τον πρώην δήμαρχο Στέλιο  Μαργαρίτη ενώ την πρώτη ημέρα παρέστη η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη που έκανε και τις απονομές στους νικητές του περσινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος συνεχάρη όλους τους αγωνιζόμενους για την προσπάθειά τους και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού, που αποτελεί δημιούργημα του πρώην δημάρχου Στέλιου Μαργαρίτη.

Μάλιστα, άνθρωποι της ΑΜΛΕΧ ξενάγησαν τον Χρήστο Παγώνη σε όλο το εύρος της πίστας και όπως είπε ο ίδιος αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να λειτουργήσει ακόμα πιο αποτελεσματικά για την περιοχή.

     Γραφείο Τύπου 
Δήμου Χαλκιδέων

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου