Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΑΛΑΤΟ!!!

Ακόμη μία σκληρή κοκορομαχία χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ του κ. Θωμά και του Τοπογράφου κ. Σπίθα. Για άλλη μία φορά ο Δήμαρχος  αποκαλούσε τον πάλαι ποτέ αγαπητό του συνάδελφο «Καλά Κύριε Λάλα το» αποδίδοντας στον κ. Σπίθα σχέση με το Blog μας.
Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στον κ. Δήμαρχο, για κακή του τύχη ο κ. Σπίθας ούτε έχει ούτε μπορούσε να έχει ποτέ σχέση με το Λάλα το!!! Ασφαλώς ο κ. Θωμάς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό αλλά θέλοντας να απαξιώσει το Λάλα το!!!  το αποδίδει στον κ. Σπίθα.
Το έχουμε ξαναδηλώσει: μην χτυπιέστε σαν χταπόδια για να αποδείξετε σε ποιους ανήκει το Λάλα το!! Για τους εξής απλούς λόγους:
Το Λάλα το!!! ανήκει στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του.
Το Λάλα το!!! έχει με σχετικές αναρτήσεις  περιγράψει την ταυτότητά του
Το Λάλα το!!! όποτε το αποφασίσει η συντακτική του επιτροπή θα ανακοινώσει τους συνεργάτες που θέλουν να υπογράφουν τα κείμενα που δημοσιεύουν
Το Λάλα το!!!, πιστέψτε μας, ως καθαρά αυθόρμητη και μη επαγγελματική προσπάθεια, θα είχε πάψει να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Το θρέφει, το διατηρεί και το κρατά «όμηρο» το καθεστώς της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, της  ανικανότητας και του κουτσαβακισμού που προκαλεί  την συνείδηση του απλού πολίτη αναγνώστη μας. Όσο συνεχίζετε Κύριοι Καθεστώς τόσο θα αυξάνονται  οι προβολές μας

Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου