Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο κ. ΘΩΜΑΣ ΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ.

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο θα ήταν ακόμη ένα συμβούλιο ρουτίνας εάν δεν συνέβαιναν δυο «φάσεις»
Πρώτον, ενώ η έναρξη ήταν στις 6:00 μμ, ξεκίνησε γύρω στις 8:00 μμ διότι ο συνδυασμός του Δημάρχου δεν είχε απαρτία και η αντιπολίτευση έπαιξε το γνωστό κλασικό πια τρικ που κάνουν όλες οι αντιπολιτεύσεις όταν οι πλειοψηφίες χαλαρώνουν.  Με χίλια ζόρια  συμπλήρωσαν απαρτία.
Δεύτερον, με ύπουλο και μουλωχτό τρόπο ο κ. Θωμάς πέρασε τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για να μείνει η Πολεοδομία στην Κύμη και να μην πάει στο Αλιβέρι. Μετά την σφαλιάρα που έφαγε από την Αποκεντρωμένη και αφού ξεζαλίστηκε επιχείρησε να αιφνιδιάσει το Συμβούλιο και το πέτυχε. Έτσι τροποποιείται ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και η Πολεοδομία μένει στην Κύμη. Η προσπάθεια των μηχανικών του Αλιβερίου πέφτει πλέον στο κενό.

Μια που μιλάμε για Πολεοδομία εννοούμε την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Η γνωστή πάλαι ποτέ νομαρχιακή υπηρεσία που είχε γίνει κυψέλη διαγκωνισμού για περιώνυμους  παράγοντες της περιοχής Κύμης Αλιβερίου. Έτσι δικαιολογείται και η μεγάλη ευαισθησία γιαυτήν. Οι νέοι μηχανικοί του Αλιβερίου που αγωνίζονται για την εφαρμογή της πρότασή τους από το μετερίζι της λογικής και του ορθολογισμού ίσως δεν έχουν ακούσει όλη την ιστορία από τους παλιούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου