Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕΚ


Άλλο  ένα κουφάρι εργοστασίου  προστίθεται  στην  Εύβοια.

Η ΒΙΟΜΕΚ μέλος του ΟΜΙΛΟΥ  ΤΕΡΝΑ  ανακοίνωσε στους εργαζόμενους  της  μέσω του Διευθύνοντος  Συμβούλου του κ. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ,  ότι ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
Οι εργαζόμενοι μαζί με το Σωματείο τους παρέστησαν   στο Περιφερειακό  Συμβούλιο  στη Λαμία  και αφού  εξήγησαν  την κατάσταση  που έχει  διαμορφωθεί  αλλά  και τις  προοπτικές  ανάπτυξης  του εργοστασίου, εκδόθηκε ομόφωνα ψήφισμα από όλους τους παρισταμένους για την διατήρηση λειτουργίας του εργοστασίου και άρσης των απολύσεων.
Την ίδια ώρα η Εταιρία  ανακοίνωσε άλλες (5) απολύσεις   από εργαζόμενους  που δούλευαν  στα γραφεία.
Μία Εταιρία  του μεγέθους  της ΤΕΡΝΑ,  όπου  σχεδιάζει  στο Νομό μας  καινούργιες επενδύσεις  (βλέπε Μαντούδι, δημιουργία Αιολικών Πάρκων, Φυσικό Αέριο κ.λ.π.), προσβάλλει τουλάχιστον τον εαυτό της, όταν προβαίνει  σε εκδικητικές πρακτικές απέναντι στους εργαζόμενους  αλλά και την κοινωνία  που τους φιλοξενεί και τους ανέχεται.
Η ΤΕΡΝΑ  οφείλει  θέσεις εργασίας  ανταποδοτικά  για όλα αυτά τα χρόνια  που δραστηριοποιείται  στην Εύβοια  και την  βοήθησαν  να γίνει μεγάλη  και ΤΡΑΝΗ.
Η υγιής   επιχειρηματικότητα  είναι  αυτή που πρέπει  να στηρίζεται  από όλους  και όχι  ο καιροσκοπισμός .
Αναμένουμε και εμπράκτως το συντονισμό  ΟΛΩΝ  αυτών  που δήλωσαν την συμπαράστασή τους  «Υπουργό Εργασίας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Βουλευτές, Δήμαρχος, φορείς »,   για να διατηρήσουμε αλλά και να αυξήσουμε τις θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη ο Νομός μας.
Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου