Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΚΡΗ!!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΥΓΓΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΘΩΜΑ!!!


Αναδημοσίευση από KIMANEWS
«Μόνο κομματικά ανήκουμε στον ίδιο χώρο με το Σιαγιάννη, δημοτικά είμαι στο πλευρό του Δημήτρη Θωμά και με τη βούλα...»

«Μόνο κομματικά ανήκουμε στον ίδιο χώρο με το Σιαγιάννη, δημοτικά είμαι στο πλευρό του Δημήτρη Θωμά και με τη βούλα...» δήλωσε το πρώην στέλεχος του συνδυασμού του Γιάννη Σιαγιάννη, και πρ. Πρόεδρος του Αγ. Λουκά Γιάννης Ξύγκης στη δημοσιογράφο Έφη Ντίνη σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Ξύγκης ο κ. Σιαγιάνης με τον τρόπο του τον «δώρισε» την Τετάρτη το βράδυ μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης- Αλιβερίου στον κ. Θωμά λέγοντας χαρακτηριστικά: «χάρισμα σας...». «Προσχωρώ στο δήμαρχο γιατί τον θεωρώ ικανό να ανταπεξέλθει στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας» δήλωσε ο κ. Ξύγκης και συνέχισε «ο πρόεδρος που είναι στο χωριό μου είναι έχει εκλέγει με τον κ. Σιαγιάννη. Ενάμισι χρόνο τώρα έχω δει πλήρη αδιαφορία λέγοντας δημόσια ότι ο δήμαρχος δεν τον δέχεται. Πήρα τηλέφωνο εγώ το δήμαρχο ο οποίος την επόμενη μέρα με δέχθηκε και έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων την περιοχής του Αγίου Λουκά. Μίας περιοχής που έχει 1200 κατοίκους.»
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του κ. Ξύγκη στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης ήταν η κατασκευή μίας δεξαμενής νερού για να καλυφθούν οι ανάγκες του δημοτικού διαμερίσματος.
ΕΦΗ ΝΤΙΝΗ

Υ.Γ. ΛΑΛΑ ΤΟ: Μήπως ο Δήμαρχος δεν δεχόταν να φτιάξει την δεξαμενή εάν δεν προσχωρούσε ο Ξύγγης; οπότε ως νέα Ιφιγένεια θυσιάστηκε για την ύδρευση του Αγίου Λουκά. Συνήθως ένας πρόεδρος δεν τα παει καλά με έναν πρώην οπότε η πάγια αρχή κάθε μακιαβελικής εξουσίας το "διαίρειν και βασίλευε" τηρήθηκε απαρέγκλιτα. Η ανεργία μαστίζει την περιοχή, ψωμί από τον Δήμο μπαίνει στο σπίτι. Ευτυχώς όμως το ΠΑΣΟΚ  δεν χάνει ακόμα τον Γιάννη. Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου