Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΜΗΣ


Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και μετά από εισηγήσεις του προέδρου κ. Άγγελου Μαργέλη έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Να απαγορεύσει στα Δημοτικά Νεκροταφεία την ταφή ή εκταφή χωρίς την έγκριση της Δ. Κ. Κύμης και μετά την έγκριση, η τελετή θα εκτελείται μόνο από νόμιμο γραφείο τελετών που θα έχει τις προβλεπόμενες από τον νόμο προϋποθέσεις.
2. Να καταγγείλει στο ΑΤ Κύμης της ΕΛΑΣ την αφαίρεση των πινακίδων του ΚΟΚ και ειδικά αυτών που απαγορεύουν τη στάση και την στάθμευση.
3. Να συμφωνήσει με την απόφαση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, σχετικά με τους   χώρους  κατασκευής δύο κινητών σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων και κινητής μονάδας ανάκτησης ανακυκλωσίμων – κομποστοποίησης.
4. Να επισκεφθεί, τον οικισμό της Χιλής για την επί τόπου ενημέρωση περί των υπαρχόντων προβλημάτων του χώρου.
5. Να ενημερώσει εγγράφως το Λιμενικό Ταμείο, μετά την νέα σύνθεσή του, σχετικά με τις θέσεις του σε θέματα που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση πολιτών κατοίκων ή επισκεπτών της Δ.Κ.Κύμης.
Στη συνέχεια το Συμβούλιο ενημερώθηκε από τους Αντιδημάρχους κ. Μπάτσα Αρετή και κ.   Παππά Βασίλειο για θέματα πολιτισμού, οικονομικά, καθαριότητας και συντήρησης οδικού δικτύου.
Τέλος ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ενημέρωσε τα μέλη για την παρουσία της Δ.Κ.Κύμης στα Συμβούλια του Δήμου, για τις εργασίες συντήρησης δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, καθαρισμό ρεμάτων, καταπολέμηση κουνουπιών κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου