Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΧΗΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΚΑ ΚΥΜΗΣ Η ΔΕΥΑΚΑ


Στον Αναστάσιο Παπαϊωάννου Χημικό Μηχανικό  με έδρα την Θεσσαλονίκη ανέθεσε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.  Δήμαρχος κ. Θωμάς την επίβλεψη της λειτουργίας του ΒΙΟΚΑ ΚΥΜΗΣ. Η σύμβαση αρχίζει από την ημερομηνία που υπογράφτηκε, στις 30 Μαίου 2012, αλλά τώρα αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και λήγει την 31 Δεκεμβρίου 2012 αντί του ποσού των 12.400,00 + ΦΠΑ 23% 2.852,00 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ 15.252,00. Έργο του παρόχου είναι:
· Παρακολούθηση, έλεγχος και ρύθμιση των λειτουργικών παραμέτρων του Έργου προς επίτευξη της βέλτιστης λειτουργίας του.
· Εβδομαδιαίοι εργαστηριακοί έλεγχοι ποιότητας εισερχόμενου λύματος, νερού ενδιάμεσων σταδίων επεξεργασίας και νερού εκροής.
· Συντήρηση του Η/Μ εξοπλισμού, σε συνεννόηση με την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. την παραγγελία και προμήθεια των απαιτούμενων για την συντήρηση υλικών και ανταλλακτικών και των απαιτούμενων για το Χημείο αναλωσίμων.
· Επίβλεψη της εργασίας αφυδάτωσης και απομάκρυνσης πλεονάζουσας ιλύος.
· Σύνταξη μηνιαίων αναφορών με τα στοιχεία λειτουργίας του Έργου και γενικά την ενημέρωση και συνεργασία με τις υπηρεσίες της Επιχείρησης για όλα τα θέματα που αφορούν το Έργο.
Ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει άμεσα τον Πρόεδρο για τυχόν φθορές και προβλήματα λειτουργίας των εγκαταστάσεων του ΒΙΟΚΑ ΚΥΜΗΣ και να υποβάλει προτάσεις για λειτουργικές βελτιώσεις.
Η εκτέλεση των εργασιών επίβλεψης της λειτουργίας του ΒΙΟΚΑ και συντήρησης, πλην του τακτικού ελέγχου, μπορεί να μην είναι συνεχής αλλά ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.
Μπράβο…..στελεχώνεται σιγά σιγά η ΔΕΥΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου