Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ


Απόψε ήρθε στο email του ΛΑΛΑ-ΤΟ η καταγγελία ανώνυμων συναλλασσόμενων με τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια χωρίς απαιραιτήτως να υιοθετούμε τα καταγγελλόμενα:


"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, οι αγανακτισμένοι του Δήμου - Κύμης - Αλιβερίου, που μας άφησαν στο χρονοντούλαπο των πληρωμών από τους παλιούς Δήμους.
Αποφασίζουμε όχι να γίνουμε φίλοι του Δημάρχου για να πληρωθούμε, ουτε να είμαστε σε σταση πρασευχής στα πόδια του\, αλλά όπως ο Δήμος ξέχασαι εμάς, έτσι και εμείς δεν θα πληρώνουμε μέχρι να εξοφληθούμε καμιά υποχρέωση στον Δήμο.
Εμείς δεν γονατίζουμε ούτε κάνουμε τέμεναδες στον χαλίφη, με θάρος θα αγωνιστούμε συνθημά μας κανείς απλήρωτος  - κανεις .
Φίλοι δεν θα γίνουμε Αλλά με την κάθε δύναμη που έχουμε θα παλέψουμε, κάθε εξώδικο, για πληρωμή και κάθε τιμολόγιο θα πληρωθεί αλλιώς θα σπάσουν εδρανα και καρέκλες  όχι με την βία ακροδεξιάς παραταξης αλλα με την δύναμη της δικαιοσύνης .
δεν μπορεί εργολάβοι για να στήσουν το παζάρι του Αυλωναρίου να φτάνουν τα 4.500 ευρο, για ψήφους, αν θέλει να ψαρευει ψήφους έτσι να γίνει ψαρας ο Δήμαρχος, εμείς στα παιχνιδιά τακτικής δεν θα πάρουμε μέρος.Περιμένουμε ανακοίνωση του Δημάρχου, και το τελευταίο τιμολόγιο θα πληρωθεί αλλιώς θα μας βρει μπροστά του, σε όλα με πολλές κινητοποιήσεις - κλεισιμο δρόμων - δημαρχείου και άλλα τετοια μέτρα, δεν θα πεθάνουμε εμείς, δεν πληρώνουμε ουτε εμείς τον τσαπατζη Δήμαρχο, που πληρώνει φίλους και γνωστούς, έχει εργάτες φαντάσματα πουθενά γραμμένους χρόνια τώρα. Αυτα θα σε κάνουμε Δήμαρχε να τα ξεχάσεις με δημοκρατικούς αγώνες και δικαστικές μάχες όχι μόνο στον Δήμο Αλλά και σε εσένα τον ιδιο δικαστικοί αγώνες. Άπλά θέλουμε τα χρηματά μας και θα τα πάρουμε.
ο Δήμος ξέχασαι να μας πληρώσει
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ -ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου