Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Του Δημοτικού Σύμβουλου του Δήμου Κύμης – Αλιβεριου ΜΠΑΝΟΥ ΝΙΚΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΚΡΙΕΖΩΝ. ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΔΥΣΤΟΥ

 
ΚΥΡΙΟΙ
Έκπληκτος, ενοχλημένος και συνάμα απογοητευμένος από την τακτική που ακολουθείται, για ακόμη μια φορά , από τους ειδικούς της παραπληροφόρησης του Δήμου μας, σχετικά με την αλλαγή της ημερομηνίας <<Συγκέντρωσης – Ενημέρωσης>> από την Πέμπτη 28/6/2012 για την Κυριακή 1/7/2012 έχω να σας γνωρίσω τα εξής :
Δεν έχω καμία συμμετοχή στην αλλαγή της ημερομηνίας
Δεν εκβίασα εγώ το Δήμαρχο να προβεί στην αλλαγή αυτή
Δεν υπήρχε ουσιαστικό προσωπικό κόλλημα συμμετοχής μου στη συγκέντρωση της Πέμπτης
Ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, επέμενε, επικαλούμενος υποχρεώσεις του, ότι πρέπει η συγκέντρωση <<Ενημέρωση>>, να πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την Πέμπτη 28/6/2012 και γι’ αυτό τοιχοκόλλησε, τις ήδη αναρτημένες ακόμα, σχετικές ανακοινώσεις στα καφενεία και στους δημόσιους χώρους των Κριεζών.
Θεωρώ απαράδεκτη και καθ’ όλα ψευδή την σχετική φημολογία, που καλλιεργείται από τους δύο Συμβούλους της Συμπολίτευσης του Διαμερίσματός μας, ότι η αναβολή – μετάθεση της ημερομηνίας Συγκέντρωσης οφείλεται σε προσωπικό μου κόλλημα.
Εικάζω ότι η αλλαγή της ημερομηνίας έγινε για λόγους σκοπιμότητας και μόνο, από τη Δημοτική Αρχή, λόγους που ασφαλώς γνωρίζουν μόνο οι συντελεστές της αναβολής – μετάθεσης αυτής.
Κλείνοντας
Εύχομαι, η παριστάμενη στη  Συγκέντρωση Δημοτική Αρχή, να έχει συνειδητοποιήσει την αγωνία των κάτοικων της Περιοχής των Κριεζών.
Και απεύχομαι να θελήσουν οι Δημοτικοί άρχοντες και παριστάμενοι Ειδικοί, να οδηγήσουν τη συγκέντρωση  στους δρόμους της παραπληροφόρησης.
ΜΕ ΤΙΜΗ 
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου