Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!


Σήμερα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου διοργάνωσε κινητοποίηση για να μην κλείσει το Γραφείο του ΤΕΒΕ στο Αλιβέρι. Μπράβο του καλά έκανε. Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Αλιβέρι μετά από πολλούς μήνες!!! Στην κινητοποίηση μάλιστα συμμετείχε ενεργά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έτσι μας είπανε. Και πάλι καλά έκανε αφού είναι ένα κόμμα που απέκτησε δύναμη στην περιοχή.
Έλα όμως που ειπώθηκε ότι το Κατάστημα του ΤΕΒΕ μάλλον δεν θα κλείσει γιατί το υποσχέθηκε ο νέος Υπουργός Εργασίας κ. Βούρτσης στον Δήμαρχο που τον συνέδεσε μαζί του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Ωραία όλα αυτά και μπράβο στον Σίμο!!! Η κινητοποίηση όμως έγινε για να φοβηθεί ο Σίμος και ο Βούρτσης; Έγινε γιατί κανείς δεν πίστεψε την υπόσχεσή τους; Έγινε επειδή η υπόθεση μπορεί να έχει αίσιο τέλος και πρέπει να το πανηγυρίσουμε;
Τα γεγονότα και οι αποφάσεις θα δείξουν. Μακάρι όλα να πάνε κατ΄ευχή. Απλώς απορούμε γιατί δεν οργανώνονται και άλλες κινητοπιήσεις για θέματα που αφορούν περισσότερο κόσμο, την περιοχή ολόκληρη και κυρίως την δημόσια υγεία. Λέμε τώρα για τις συνθήκες απομάκρυνσης του αμιάντου από τις παλιές μονάδες της ΔΕΗ στο Αλιβέρι ή την καύση του RDF στο Μηλάκι. Ίσως γιαυτά δεν πρόλαβε να τηλεφωνήσει ο Σίμος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου