Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ «ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ»



Σήμερα δημοσιοποιήθηκε η έγκριση του διορισμού του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καλημεριάνων κ. Βελισσαρίου Νίττη ως μέλους της Διαχειριστικής  Επιτροπής του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Κοινοφελές Μυλωνοπούλειο Ίδρυμα (ΚΟΙ.Μ.Ι.) Κύμης Ευβοίας. Η Απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Γερακούδη που υπογράφτηκε στις 6/10/2011 και έχει αριθμό πρωτοκόλλου Οικ. 1228/115568 αλλά αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας μόλις σήμερα αναφέρει ότι «Εγκρίνουμε τον διορισμό για ένα έτος από 1-1-2011 έως 31-12-2011 του κ. Βελισσαρίου Νίττη του Γεωργίου, προέδρου της τοπικής Κοινότητας  Καλημεριάνων, Δημοτικής Ενότητας Κύμης, Δήμου Κύμης Αλιβερίου, Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, επαγγέλματος σιδηρουργου,…….ως μέλους της πενταμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής του κοινοφελούς ιδρύματος με την επωνυμία Κοινωφελές Μυλωνοπούλειο Ίδρυμα (ΚΟΙ.Μ.Ι.) Κύμης Ευβοίας, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 99 του Α.Ν. 2039/1939…»

Την προηγούμενη χρονιά στην θέση του κ. Νίττη είχε κληρωθεί και μετείχε ο κ. Θωμάς, ο τότε Δήμαρχος Κύμης. Ο διορισμός του είχε μάλιστα εγκριθεί τον Μάρτιο του 2010. Φέτος, το 2011 χρειάστηκε να περάσει όλος ο χρόνος για να εγκριθεί ο διορισμός του μέλους. Είναι τυχαίο; Οφείλεται στο μπάχαλο των υπηρεσιών της κ. Γερακούδη; Ή μήπως κάποιοι δεν συγχώρεσαν στην κληρωτίδα την «θεά τύχη». Επειδή δεν γνωρίζουμε ακριβώς ρωτάμε: Λειτούργησε η Διαχειριστική Επιτροπή με τέσσερα μέλη; μετείχε και φέτος ο περσινός κ. Θωμάς, μετείχε χωρίς να εγκριθεί η διορισμός ο κ. Νίττης, αποζημιώνονται τα μέλη για την συμμετοχή στις συνεδριάσεις, είναι μόνο στα χαρτιά η διαχειριστική επιτροπή;
Για την ιστορία τα υπόλοιπα μέλη είναι: 1. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, 2. Ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Γιαννακόπουλος, 3. Ο γιατρός Κνωνσταντίνος Πράγιας και 4. Ο επίτροπος του Αγίου Αθανασίου Κύμης  Ιωάννης Δούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου