Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ


Με το κόμμα των Αποστράτων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κύμης κ. Άγγελος Μαργέλης, Υποστράτηγος εν Αποστατεία, όπως φαίνεται  από την φιλική για το νέο κόμμα δημοσίευσή του στο προσωπικό του ιστολόγιο «Ο ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΖΟΥ».  Συγκεκριμένα γράφει:

«Δυο λόγια για το νέο κόμμα.

Βρέθηκα για προσωπικούς λόγους στο Ηράκλειο Κρήτης και παρακολούθησα μία ενημερωτική συγκέντρωση για το νέο κόμμα με τίτλο " ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ", που είναι μια πρωτοβουλία αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επειδή παρακολουθώ από κοντά το νέο κόμμα από της σύστασής του, οφείλω να ομολογήσω ότι οι άνθρωποι είναι απλά αγνοί και πραγματικά πιστεύουν σε αυτά που πρεσβεύουν. Θα πρέπει να δώσουμε κάποια μεγαλύτερη προσοχή στην κίνησή τους και να δούμε τα βήματά τους. Το ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν τους παρουσίασαν, αλλά δεν ασχολήθηκαν για να μην πω έσβησαν την παρουσία τους, πλην μιας εξαιρέσεως, αποτελεί κίνητρο να ασχοληθούμε μαζί τους.
Το ότι και ο υποφαινόμενος προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Η αντικειμενικότητα είναι σίγουρη και τα μέχρι στιγμής δεδομένα   είναι υπέρ τους, αλλά δεν αρκούν. 
Θα δούμε.»

Για κόμματα συντεχνιακά και μάλιστα αποστράτων έχουμε κάποιες επιφυλάξεις αλλά στη δημοκρατία και κυρίως σήμερα όλα δοκιμάζονται. Αν και στην περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου έχουμε αρκετούς επώνυμους απόστρατους ο κ. Πρόεδρος της Κύμης είναι ο επιφανέστερος όλων. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τον δούμε και Υποψήφιο Βουλευτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου