Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ




Με τις αποφάσεις 414/2011 και 416/2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου ομόφωνα απέρριψε δύο αιτήσεις που αφορούσαν την μετεγκατάσταση και την μίσθωση αντίστοιχα δύο ιχθυοτροφείων. Συγκεκριμένα η πρώτη αναφέρεται στην μίσθωση θαλάσσιας έκτασης 40 στρεμμάτων στη θέση «Όρμος Σαλαμίνα» για την μετεγκατάσταση υφιστάμενης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας ΙΝΤΕRFISH Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε. από την θέση «Παναγιά» του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου, η δεύτερη αναφέρεται στη μίσθωση θαλάσσιας έκτασης 20 στρεμμάτων από την θέση «Πούντα» στην θέση «Ακρωτήρι Κότσυφός» του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Και τις δύο απορριπτικές αποφάσεις εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μπότης. Βέβαια εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά τις εισηγήσεις αυτές είναι πανομοιότυπες. Αναφέρεται και στις δύο το πρακτικό 13 του Τοπικού Συμβουλίου Πρασίνου ενώ δεν αναφέρεται πουθενά  στην απόφαση 415/2011 η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Αργυρού. Εάν δεν υπάρχει τότε η απόφαση αυτή θα είναι άκυρη.
Ξέρετε ότι το να εκδώσεις άκυρη αρνητική απόφαση είναι πολύ «καλύτερο» από το να εκδώσεις θετική. Τώρα για όσα λέει η εισήγηση και αποδέχθηκε ομόφωνα το Συμβούλιο μπορεί κανείς να διαφωνεί ή να συμφωνεί. Η κρίση στους αναγνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου