Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Θωμάς:Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου                         
    24-06-2016
         
   
Συνεχίζει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός, πως μερικοί «δημοσιογράφοι» αρέσκονται να ανακαλύπτουν επανειλημμένα την .. «Αμερική».. Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκε για πολλοστή φορά στο διαδίκτυο ως «αποκλειστική είδηση» αυτό που έχουμε δηλώσει εδώ και δύο χρόνια!!
Θα επαναλάβουμε ελπίζοντας αυτή τη φορά να γίνει ακόμη πιο αντιληπτό : Χρησιμοποιούσαμε επί θητείας μας κάθε χρόνο 4-5 άτομα σε κάθε πρώην Δήμο σε έκτακτη και περιοδική εργασία με ετήσιες μεικτές απολαβές 5.000€ ο κάθε ένας. Όλα αυτά προκειμένου να προληφθούν αλλά και να αντιμετωπιστούν- αποκατασταθούν οι ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα, να συμμετέχουν στους καθαρισμούς κοινόχρηστων χώρων, πλατειών, δρόμων, χειμάρρων, ρεμάτων, στην κοπή χόρτων στους αγροτικούς δρόμους, την εύρυθμη λειτουργία και την φύλαξη των ενεργών χωματερών, να συμμετέχουν σε δράσεις πυροπροστασίας κατά τις καλοκαιρινές περιόδους και γενικότερα να συνδράμουν στις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητας των 111 οικισμών  του Δήμου.
Η έλλειψη προσωπικού και οι ανάγκες μας το επέβαλλαν.
Τα στοιχεία αυτά στάλθηκαν από ΕΜΑΣ για έλεγχο στην αρμόδια Υπηρεσία πριν την λήξη της θητείας μας.
Ο Δήμος τότε όμως λειτουργούσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αντίθεση με το σήμερα που ο Δήμος δεν καλύπτει ούτε καν στοιχειωδώς τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών. Παρότι οι σημερινοί διοικούντες χρησιμοποιούν κατά κόρον άτομά εκτός Δήμου (αλήθεια πως τα πληρώνουν όλα αυτά τα άτομα; Κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να δώσουν εξηγήσεις.)
Ας ανακαλύψουν λοιπόν άλλες ηπείρους οι «δημοσιογράφοι»- αβανταδόροι μιας Δημοτικής Αρχής που κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει δυστυχώς όλο και περισσότερο την ανεπάρκειά της.
Εμείς είμαστε σίγουροι πως θα αποδείξουμε στους ελεγκτές ότι οι τότε ενέργειές μας ήταν επιβεβλημένες να γίνουν προκειμένου να μπορεί να λειτουργεί ο Δήμος.
Και φυσικά να τονίσουμε για άλλη μια φορά: ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Οι  πολίτες  του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου πάντως δεν είναι ιθαγενείς να εντυπωσιάζονται με καθρεφτάκια. Ξέρουν να ξεχωρίζουν  τον  "λασπο -γράφο"  από τον δημοσιογράφο και φυσικά να εξακολουθούν να έχουν εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του, εργάστηκαν ανιδιοτελώς και αφιέρωσαν 12 χρόνια από τη ζωή τους για το καλό του τόπου μας.
Η Ιστορία εξάλλου γράφει και καταγράφει…..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου