Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Πρόγραμμα Ταχύρυθμης εκπαίδευσης μελισσοκόμων

              22/6/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»  Νέας Αρτάκης του Ν. Εύβοιας  του ΕΛ.ΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ   θα υλοποιήσει Πρόγραμμα Ταχύρυθμης Επαγγελματικής Κατάρτισης για επαγγελματίες Μελισσοκόμους.
Στα πλαίσια του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα σχετικά με:
 - Τις μεθόδους  Εντατικής Εκμετάλλευσης  Μελισσοσμηνών.
- Την Τυποποίηση – Εμπορία-Προώθηση- σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων.
- Τη Βιολογική μελισσοκομία (όροι & προϋποθέσεις)
- Την Πιστοποίηση  μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ )
Το σεμινάριο που  θα έχει διάρκεια 15 ώρες θα ξεκινήσει την Δευτέρα  27-6-2016 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη  29-6-2016. Τα μαθήματα θα γίνονται  από τις 16:00 έως 21:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης (Εν Αμερική Αρτακινών 9, Νέα Αρτάκη).
 Οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Κατάρτισης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη οργάνωσης της εκπαίδευσης στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»  Νέας Αρτάκης κ. Ελένη Πινακούλα  στα τηλέφωνα 2221042124 και 2221041330. Η επιλογή συμμετοχής θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας και κατόπιν αίτησής τους.
Τριάντα Μελισσοκόμοι θα εκπαιδευτούν στις μεθόδους εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών,  θα μάθουν  για την Τυποποίηση – Εμπορία – Προώθηση – σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων, ενώ θα παρακολουθήσουν και πρόγραμμα Βιολογικής μελισσοκομία όροι και προϋποθέσεις και πιστοποίησης μελισσοκομικών προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ, μέσω μιας ταχύρρυθμης εκπαίδευσης,  που θα υλοποιήσει  ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο Νομό Ευβοίας.
Η εκπαίδευση  θα είναι τριήμερη, θα ξεκινήσει στη 27 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιουνίου.  Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 15 ώρες  και θα  πραγματοποιηθεί  από τις 16.00 έως τις 21.00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης  (εν Αμερική Αρτακινών 9). Εισηγητής θα  είναι ο Νικόλαος Γιουσμαδάκης Μed Εκπαίδευση Ενηλίκων - Εκπαιδευτής Μελισσοκομίας.
Την εκπαίδευση θα παρακολουθήσουν 30 (τριάντα) άτομα  με Μελισσοκομικό Βιβλιάριο και για το λόγο αυτό για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη του  Κέντρου  «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης  κ. Ελένη  Πινακούλα  στο τηλ. 2221042124  - 2221041330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου