Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Πυρκαγιά στο Πέι Δοκού στην Χαλκίδα

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τις ειλικρινείς ευχαριστίες του, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση και κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στην περιοχή Πέϊ Δοκού στη Χαλκίδα, απευθύνει ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης. Σημειώνουμε ότι η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε θαμνώδη περιοχή στο Πέϊ Δοκού και λόγω των ισχυρών ανέμων, πήρε ανησυχητικές διαστάσεις, απειλώντας ακόμη και κατοικίες της περιοχής.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, πυροσβεστικά οχήματα και δεκάδες πολίτες – εθελοντές. Από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκε ο δήμαρχος Χαλκιδέων, ο οποίος έθεσε στη διάθεση των πυροσβεστικών δυνάμεων το σύνολο των υδροφόρων, αλλά και των μηχανημάτων που διαθέτει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με ικανό αριθμό εργαζομένων, οδηγών και χειριστών, για τη στήριξη του έργου της Πυροσβεστικής.
Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος, αξίζουν συγχαρητήρια στις δυνάμεις της πυροσβεστικής, αλλά και στις εθελοντικές οργανώσεις, για την άμεση επέμβαση και αυταπάρνησή τους, που είχε ως αποτέλεσμα να μην προκληθούν καταστροφές σε κατοικίες .

            Γραφείο Τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου