Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου απαντά για την αθλητική πολιτική του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Κύμη, 6 Φεβρουαρίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο κ. Θωμάς δεν σέβεται ούτε γονείς, ούτε αθλητές ούτε τους παράγοντες του αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου
Χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι σε γονείς, αθλητές αλλά και παράγοντες του αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, ο πρώην δήμαρχος κ. Δημήτρης Θωμάς, στην κοπή της πίτας των «Νέων Οριζόντων» κορόιδευε φανερά όσους παραβρίσκονταν στην εκδήλωση, προσπαθώντας να πείσει τον κόσμο, ότι στις μέρες μας έχει απαξιωθεί ο αθλητισμός και πως ο δήμος έκοψε τις επιχορηγήσεις στα Σωματεία και τις ενισχύσεις στους Συλλόγους. Αν και ο ίδιος γνώριζε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!!!!
Παρουσία τόσο του επικεφαλής της παράταξης των «Νέων Οριζόντων»  κ. Δημήτρη Θωμά αλλά και των υπολοίπων δημοτικών συμβούλων του συγκεκριμένου συνδυασμού,  πριν από λίγες μέρες σε ειδική συνεδρίαση στα Κριεζά, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2015, στον οποίο προβλέπονται συνολικά 30.000€ για επιχορηγήσεις Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων.
 Άρα, τόσο ο κ. Θωμάς όσο και οι σύμβουλοί του, το γνώριζαν  πολύ καλά, αφού ήταν παρόντες στη συνεδρίαση!!!! Προς τί λοιπόν τα ψέματα κ. Θωμά, με τα οποία προσπαθείτε να υποτιμήσετε τη νοημοσύνη των δημοτών και να ακυρώσετε το έργο που γίνεται στον τομέα του αθλητισμού, στο δήμο;
Τώρα σας έπιασαν οι ευαισθησίες κ. Θωμά για τον αθλητισμό; Δεν αναφερθήκατε όμως, σκοπίμως , στο τραγικό τέλος μιας ιστορικής ομάδας ποδοσφαίρου, για την καταστροφή της οποίας είστε ο αποκλειστικά υπεύθυνος. Ήρθε η ώρα όμως να λογοδοτήσετε δημόσια και γι αυτό! Σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που θα ζητήσω να γίνει στην Κύμη για να έχουν την ευκαιρία να σας απολαύσουν και εκείνοι που κοροϊδεύετε φανερά, υποτιμώντας την νοημοσύνη τους!!!!

Και βέβαια, ο κ. Θωμάς συνεχίζει να πιπιλάει την ίδια καραμέλα για τις ώρες προπόνησης του ΑΟΚ στο Κλειστό της Κύμης. Πάγια η τακτική… παραπληροφόρησης! Αφού όλοι γνωρίζουν ότι βάσει προγράμματος οι αθλητές του ΑΟΚ έχουν ώρες προπόνησης στο συγκεκριμένο γήπεδο και μάλιστα 2 φορές την εβδομάδα.
Όσο περνάει ο καιρός κ. Θωμά, θα συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο εσείς και η παρέα σας πως «ο ψεύτης και ο κλέφτης» τον πρώτο χρόνο χαίρονται!! Χάσατε τις εκλογές και καθημερινά με τακτικές φανφαρονισμού χάνετε όλο και περισσότερο από την ελάχιστη αξιοπρέπεια που σας έχει απομείνει.
Λυπηρό για έναν πρώην δήμαρχο! Έστω και αργά οι δημότες καθημερινά μέσα από τις πράξεις γελοιότητας που κάνετε, συνειδητοποιούν το ποιόν ενός θρασύδειλου άντρα που το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί με δόλιους τρόπους να κερδίσει λίγη δημοσιότητα παραπάνω, που του έχει λείψει απ’ όταν εξέπεσε από το αξίωμα του ανώτατου τοπικού άρχοντα.
Ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, οφείλω να υπερασπιστώ το έργο της νέας δημοτικής αρχής με κάθε τρόπο. Και γι αυτό, δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν, ούτε να υποτιμήσει ούτε να καπηλευτεί την προσπάθεια που γίνεται και στον τομέα του αθλητισμού, σεβόμενος τους γονείς, τους αθλητές και τους παράγοντες των Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων του Δήμου.
Και για του λόγου το αληθές… Επισυνάπτω προς δημοσίευση  έγγραφο με τις επιχορηγήσεις  του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για το 2015, αναλυτικά για κάθε Αθλητικό Σωματείο-Σύλλογο.
Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κύμης-Αλιβερίου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΕ
ΟΜΑΔΑ
ΠΟΣΟ
ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ
2000,00 €
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
2000,00 €
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ
2000,00 €
ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
2000,00 €
ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ
2000,00 €
ΑΟ ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ
2000,00 €
ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2000,00 €
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΕ
ΟΜΑΔΑ
ΠΟΣΟ
ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ
1500,00 €
ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ
1500,00 €
ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ
1500,00 €
ΑΟ ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
1500,00 €
ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
1500,00 €

ΜΠΑΣΚΕΤ
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΚΑΣΕ
ΟΜΑΔΑ
ΠΟΣΟ
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
1000,00 €
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΚΑΣΕ
ΟΜΑΔΑ
ΠΟΣΟ
ΑΟ ΚΥΜΗΣ
500,00 €
Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΚΑΣΕ
ΟΜΑΔΑ
ΠΟΣΟ
ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
500,00 €

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
1500,00 €



1 σχόλιο: