Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ RDF ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

                                                                                                                 3-11-2014

Προς  : Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου   κ.Μπουραντά Αθανάσιο

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Θέμα: Άμεση σύσταση και συνεδρίαση της Επιτροπής ενάντια στην καύση   RDF και εναλλακτικών καυσίμων στο Αλιβέρι..

Στην  τελευταία συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση ενάντια την καύση του RDF και εναλλακτικών καυσίμων από την ΑΓΕΤ στο Αλιβέρι. Αποφασίστηκε επίσης η. συγκρότηση 7 μελούς επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από 3  Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, 2 Δημοτικούς Συμβούλους  της μειοψηφίας όπως και 2 εκπρόσωπους φορέων της περιοχής, η οποία θα εξειδικεύσει, θα συντονίσει και θα προωθήσει τις αποφάσεις και τις προτάσεις που συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο..
Επειδή ήδη με την καθυστέρηση εκ μέρους σας της δημοσίευσης της απόφασης του ΔΣ έχει χαθεί σημαντικός χρόνος και με δεδομένο ότι σήμερα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο και κανονικά η επιτροπή θα έπρεπε να παρίσταται, ενώ την Τετάρτη 5/11 στις 6μμ συγκεντρώνονται οι φορείς για το θέμα αυτό, καλώντας τον κόσμο στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, ζητάμε να ενεργήσετε ώστε να συσταθεί επειγόντως σήμερα η επιτροπή, η οποία πρέπει να συνεδριάσει άμεσα και να καταθέσει τις προτάσεις της προς ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 4/11. Επίσης να συμμετέχει ως οφείλει στην συγκέντρωση των φορέων της Τετάρτη καταθέτοντας τις προτάσεις της.
Από το συνδυασμό μας θα συμμετέχουν σε αυτήν οι : Δημήτρης  Θωμάς και Βασίλης Ντόβολης.
Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας  διότι ελλοχεύει πλέον ο κίνδυνος να συσταθεί και να ενεργοποιηθεί αυτή η επιτροπή όταν πλέον τα γεγονότα και οι εξελίξεις δεν θα την έχουν ουσιαστική ανάγκη. 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ
Επικεφαλής του συνδυασμού
ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου