Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ. Σ. Του Σωματείου Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Τραχηλίου – Παραμεριτών – Παρθενίου – Αγίου Λουκά – Αγίου Ιωάννη – Αγίου Γεωργίου  Θαρρουνίων – Κρεμαστού, συνεδρίασε την  Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014. Στη συνεδρίαση αυτή:
•Έγινε ενημέρωση από τον Γραμματέα και δικηγόρο του Σωματείου, για την πορεία των υποθέσεων που σχετίζονται με την υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων και κυρίως για την αγωγή που εκδικάζεται την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014 και τις τρεις υποθέσεις που εκδικάζονται το πρώτο 15/νθήρο του Φεβρουαρίου
   Ο πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι :
•ξεκίνησε η υλοποίηση των δράσεων που είχαν προταθεί από τα μέλη του Δ.Σ. στην προηγούμενη συνεδρίαση και συγκεκριμένα η δημιουργία Τράπεζας Αίματος σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». Πρότεινε και έγινε ομόφωνα δεκτό, σε αυτή την προσπάθεια να συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα Αθλητικά Σωματεία των οκτώ χωριών. Έχουν γίνει οι απαραίτητες  συνεννοήσεις και προετοιμασίες με το νοσοκομείο για την πρώτη αιμοδοσία. Η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς»
•Κατατέθηκε αίτημα στο Δασαρχείο για δεντροφύτευση συγκεκριμένων σημείων της περιοχής μας που κάηκαν από την πυρκαγιά το 2007.
•Ορίστηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης στον Άγιο Γεώργιο στις 20 Φεβρουαρίου 2014 (Τσικνοπέμπτη)
•Τέλος αποφασίστηκε ομόφωνα η έκδοση ενημερωτικού εντύπου του Σωματείου ανά τετράμηνο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                 ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου