Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Τ.Ε. ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ                                                                   21-01-2014
                                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας σε όλους όσους συνέβαλλαν  να έχει ευτυχή κατάληξη η προσπάθεια τόσων μηνών για την ίδρυση ενός κοινού συνδυασμού της Αντιπολίτευσης και όχι μόνο, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Ευβοίας, και εν προκειμένω της ίδρυσης της Δημοτικής Παράταξης «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ».
Σαν Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων αισθανόμαστε ότι οι προσπάθειες μας όλων των Προέδρων που πιστέψαμε σε αυτό το εγχείρημα έλαβαν σάρκα και οστά.
Γι’ αυτό ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια, πάνω από όλους όμως ευχαριστούμε τον κ. Πιλάτη που συμμετείχε  από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια και όπως φαίνεται πίστεψε σε αυτή περισσότερο από όλους μας.
Η ενέργεια του στο Πυργί να παραχωρήσει την θέση που εμείς του δώσαμε με την ψήφο μας, του επικεφαλής του Συνδυασμού, στο άλλο μέλος της Συμπολιτείας κ. Αμπελιώτη αναδεικνύει την αλληλεγγύη, την συνοχή αλλά και την δυναμική που υπάρχει στους κόλπους της Συμπολιτείας, μια πράξη ανατροπής, που πρέπει στις μέρες μας να γίνει παράδειγμα για όλους μας.
Με την ευκαιρία όλοι οι Προέδροι των Τοπικών Συμβουλίων καλούμε όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους του Δήμου μας να αγκαλιάσουν το νέο αυτό εγχείρημα, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα καινούργιο ξεκίνημα με ελπίδα και όραμα για τον τόπο μας την ποιο όμορφη περιοχή της Ευβοίας στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

                                                                Για την Συντονιστική Επιτροπή
                                                                     Κων/νος Τριανταφύλλου

                                                           Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Οξυλίθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου