Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                 9-12-2013

Η νέα παράταξη του δήμου Κύμης-Αλιβερίου είναι πλέον πραγματικότητα. Μετά  από έναν μακρύ, επίπονο και δημοκρατικό διάλογο, την Κυριακή 8-12-2013 ιδρύθηκε η παράταξη ‘Συμπολιτεία Πολιτών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου’
Μετά από πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής, εγκρίναμε ομόφωνα την ιδρυτική και πολιτική διακήρυξη.
Στη συγκέντρωσή μας παρεβρέθηκαν, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, πρώην Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων, πρώην Πρόεδροι, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Τραχηλίου, Παραμεριτών, Παρθενίου, Αγ. Λουκά, Αγ. Ιωαννή, Αγ. Γεωργίου, Θαρρουνίων, Κρεμαστού, εκπρόσωποι νεολαίας και πολίτες.
Στη συνάντηση αυτή αναπτύχθηκε ένας υψηλού επιπέδου πολιτικός διάλογος, κατατέθηκαν προτάσεις, για την καλύτερη οργάνωση της παράταξης, την διαμόρφωση του προγράμματος και των θέσεων της παράταξής μας, σε σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τους κατοίκους.
Αποφασίσαμε όπως στις 5-1-2014, σε μια μεγάλη συγκέντρωση να εκλέξουμε δημοκρατικά τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος θα ηγηθεί της παράταξής μας στις εκλογές του 2014. Είναι μια πρωτοποριακή και καινοτόμος δημοκρατική διαδικασία, που όμοια δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν στο τόπο μας, ούτε και πιθανότατα στην Ελλάδα.
Εμείς έτσι και αλλιώς, δεν πιστεύουμε σε ‘θεόσταλτους’ ηγέτες ή ‘μεσσίες’, ούτε σε κομματικούς υποψήφιους, οι οποίοι κυβερνούν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
Καλούμε όλους τους δημότες, που συμφωνούν με τις αρχές της πολιτικής μας διακήρυξης, να γίνουν μέλη μας και να συμμετάσχουν στην εκλογή του υποψήφιου Δημάρχου, καθώς και στην διαμόρφωση του προγράμματος και των θέσεων της παράταξής μας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου