Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αναδημοσίευση από EVIAKOSMOS

Ισότιμη συνεργασία ή αυτόνομη κάθοδος οι δρόμοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Σύμφωνα με όσα δήλωσε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Στουπής στο ράδιο ΕΥΡΙΠΟΣ 90 FM αυτό που θα καθορίσει την μάχη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι η πολιτική και όχι τα πρόσωπα. Με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην Δήμο Δυστίων και συγκεκριμένα στα Κριεζά την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου ο κ. Στουπής εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε ότι έγινε μία εποικοδομητική κουβέντα που κράτησε περίπου 5 ώρες με ομιλητές τον ίδιο, τον Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Πουλάκη και το δημοτικό σύμβουλο Κύμης-Αλιβερίου Βασίλη Ντόβολη και τους πολίτες να θέτουν ερωτήματα. Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου θα γίνει ανάλογη συνάντηση στον τέως Δήμο Αυλώνος, σε καφενείο στο Αυλωνάρι όπου θα μιλήσει και ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστόλου.
Ανάλογες κινήσεις γίνονται στη Βόρεια Εύβοια ενώ στην Κάρυστο είναι διαφορετικά τα πράγματα αφού έχει καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα κατεβάσει και έχουν ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα.
Ο κ. Στουπής μίλησε και για το θεσμό του Καλλικράτη θεωρώντας ότι αν και λειτούργησε πιλοτικά αυτά τα χρόνια «μπλόκαρε» την Αυτοδιοίκηση και «αποξένωσε» τον πολίτη από την τοπική αρχή. Ο Καλλικράτης δεν έδωσε αυτά που έπρεπε και θα πρέπει να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις δήλωσε κατηγορηματικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου