Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!!!

Απόλυτο φιάσκο στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ενώ επιμένει παραβιάζοντας το καθήκον να μην καταθέτει εμπροθέσμως τα στοιχεία για την σύνταξη των εκθέσεων της Οικονομικής Επιτροπής προς το Συμβούλιο συμπράττοντας μάλιστα στην επιμονή του Δημάρχου να ξεφύγει από τον ουσιαστικό πολιτικό και οικονομικό έλεγχο, στέκεται ανήμπορη να απαντήσει σε παρατηρήσεις  μέλους της Οικονομικής Επιτροπής  και τροποποιεί στα στοιχεία εν μέσω συνεδριάσεως του  Δημοτικού Συμβουλίου!!! Άραγε ποια έκθεση υποβάλει η οικονομική επιτροπή; Ποια έκθεση συζητά και τελικά ψηφίζει το Δημοτικό Συμβούλιο;. Εκτός των άλλων η έκθεση αυτή ήταν κολοβή γιατί έλειπε ο ισολογισμός του εξαμήνου τον οποίο αποφεύγουν να δώσουν στους συμβούλους όπως ο διάβολος το λιβάνι. Λέτε άραγε να είναι και αυτός όπως ο ισολογισμός της ΔΕΥΑΚΑ;
Ένα είναι βέβαιο. Όλο αυτή η κωμωδία έχει έναν σκοπό. Να συσκοτίσει την αλήθεια και να την κρύψει. Να αποφύγουν την λογοδοσία και να αποθαρρύνουν τον έλεγχο. Πρέπει όμως να μην ξεχνούν ότι εάν σε μία από τις πολλές φορές που πάνε στην βρύση, σπάσει η στάμνα τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Οφείλει πάντως και η αντιπολίτευση να μην τους αφήσει τα περάσουν αυτή την συσκότιση. Τρόποι και διαδικασίες υπάρχουν. Η χθεσινή δεν ήταν συζήτηση ήταν παρωδία και πρέπει να γίνει αφετηρία κάθαρσης. Άντε είναι καιρός!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου