Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ. ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΟΡΟΥΣ.

Δεν εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή το αποτέλεσμα του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την αγορά του μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου  κατασκευής 1998 που είχε γίνει με τίμημα 59.999 ευρώ.  Ο διαγωνισμός  ακυρώθηκε και μάλιστα αποφασίστηκε να επαναληφτεί  με άλλους όρους και προφανώς με όρους αντικειμενικούς και διαφανείς δεδομένου ότι οι προδιαγραφές του ακυρωθέντος διαγωνισμού είχαν γραφτεί πάνω στο συγκεκριμένο όχημα το οποίο και προσφέρθηκε. Με άλλα λόγια  φαίνεται ότι ήταν ένας στημένος διαγωνισμός.
Μετά το πρωϊνό δημοσίευμα του Λαλατο!!! και την τεκμηριωμένη παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας κ. Θοδωρή Βαρδακώστα αλλά και την έντονη αντίδραση του πρώην Αντιδημάρχου και μέλους της Επιτροπής κ. Κόκκου  η Οικονομική Επιτροπή δεν ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Όπως ειπώθηκε με τα χρήματα αυτά (60.000 ευρώ) παίρνεις τουλάχιστον τρία τέτοια απορριμματοφόρα δεδομένου ότι η τιμή του στην Γερμανία δεν υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τις 15.000 ευρώ. Εμείς με έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι ήδη στην αγορά δεν υπάρχουν τόσο πεπαλαιωμένα μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα.
Υποχρεώθηκε η δημοτική αρχή να επαναλάβει με άλλους όρους τον διαγωνισμό και να γίνει κανονικός και ειλικρινής διαγωνισμός με καθαρούς όρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου