Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΝΗΡΕΩΣ.

Πάνω από είκοσι (20) μέρες έχουν μείνει από νερό στην Ακτή Νηρέως. Σήμερα έμεινε και το Αλιβέρι. Η αγανάκτηση των κατοίκων στην Ακτή Νηρέως κτύπησε κόκκινο. Περιμένουν πως και πως τον Δήμαρχο να πάρει για Λαϊκή Συνέλευση, να τους πει για το λιμάνι της Κύμης, για το φυσικό αέριο, για τα έργα στις κονίστρες και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κύμης. Α να μην ξεχάσει και την ύδρευση του Καλάμου της Αχλαδερής!!!.
Ο αντιδήμαρχος Αλιβερίου έχει από μέρες κρυφτεί και ο εν ενεργεία ακόμη Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚΑ περιμένει βοήθεια από τον Ομπάμα για να φτιάξει τον αγωγό των Θαρουνίων ή όποιον άλλο έχει σπάσει.
Η υπομονή των κατοίκων της Ακτής Νηρέως έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι είναι μεγάλη αλλά δεν είναι ανεξάντλητη. Είκοσι μέρες χωρίς νερό σε έναν πολυπληθή πλέον οικισμό της έδρας του Δήμου, δεν δείχνει μόνο την αναλγησία και την αδιαφορία αλλά και την διάλυση που βάρεσε το μαγαζί της ΔΕΥΑΚΑ στο οποίο δουλεύουν μόνο οι απευθείας αναθέσεις στο Γάμο του Καραγκιόζη.
Επειδή φαίνεται ότι το Λαλα το !!! το διαβάζουν και το ακούνε, και καλά κάνουν, κάνουμε έκκληση στο τελευταίο ψίχουλο ευθύνης που ελπίζουμε να έχει μείνει, να σπεύσουν και να λύσουν την πολιορκία της λειψυδρίας στην Ακτή Νηρέως.

Αλίμονο εάν δεν το  κάνουν έως αύριο το μεσιμέρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου