Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΟΑΠ;

Με έκπληξη, που τη διαδέχθηκε η αγανάκτηση και η ντροπή, διαβάσαμε μία ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στην σελίδα μας στο facebook (http://ogremistisoxtistis.blogspot.gr/2013/07/blog-post_19.html.) Έρχεται από ένα πρωτομφανιζόμενο ως φαίνεται blog και αναφέρεται στη συζήτηση που έγινε προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα ΣΧΟΟΑΠ των πρώην Δήμων Αυλώνος και Κονιστρών. Αποκαλύπτει ότι ενώ το Συμβούλιο είχε ως θέμα τη γνωμοδότηση και την έγκριση της πρώτης φάσης των ΣΧΟΟΑΠ αυτά είχαν ήδη εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.
Εάν είναι έτσι τότε πρόκειται για μείζον πολιτικό θέμα που προσβάλλει την δημοκρατική νομιμότητα. Δεν είναι δυνατόν να μην αποφαίνεται το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτά τα θέματα.

Παρότι το εν λόγω Blog επικεντρώνει την ρητορεία του στο ΣΧΟΟΑΠ του Δήμου Αυλώνος και στην Αμπελουσιά, κατά τρόπο πραγματικά περίεργο και άδικο και ανακριβες όσον αφορά τον Συνεταιρισμό, η πιθανότητα να έχουν τα πράγματα όπως γράφονται δηλαδή να μην έγινε σωστά η διαβούλευση τινάζει τη διαδικασία στον αέρα, πάνε χαμένα όσα έχουν γίνει και δημιουργεί μείζονα προβλήματα στην ηγεσία της Περιφέρειας και στους υπηρεσιακούς παράγοντες. Αναμένεται όπως πληροφορούμαστε και η αντίδραση του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου