Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΟΙ 15 ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΤΩΝ 67 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ



Εξήντα επτά (67) απευθείας αναθέσεις για  μικρά τεχνικά έργα και τσιμεντοστρώσεις έγιναν πριν λίγες ημέρες από την Οικονομική Επιτροπή. Λέχθηκαν διάφορα γιαυτό ως συνήθως γίνεται. Το ΛΑΛΑ ΤΟ !!! διάβασε τις αποφάσεις μία προς μία και κατέγραψε τους επαγγελματίες των οποίων τα μηχανήματα και τα συνεργεία θα δουλέψουν σχεδόν σε όλα τα χωριά του Δήμου για να κατασκευάσουν αυτά τα έργα. Στο μέτρο του δυνατού θα  δημοσιεύσουμε σε επόμενη ανάρτηση και τα αντικείμενο των έργων έτσι ώστε να ξέρουν οι αναγνώστες μας τίνος και γιατί και για πόσο θα φιλοξενούν τα συνεργεία στο χωριό τους.
Πρόκειται συνολικά για 15 αναδόχους  στους οποίους ανατέθηκαν 67 έργα, δηλαδή κατά μέσον όρο 4,8 έργα ανά ανάδοχο. Το συνολικό ποσόν της δαπάνης ανέρχεται σε 374.344 ευρώ και ο μέσος όρος είναι 24.959,26 ανά ανάδοχο και  5.587,22 ανά έργο.  
Παρατηρούμε ότι δεν μετέχει στην κατανομή μία από τις μεγαλύτερες αν όχι η μεγαλύτερη χωματουργική  εταιρία της περιοχής εκείνη  της οικογένειας του Πρώην Αντιδημάρχου Κονιστρών γεγονός ναι μεν εύλογο αφού ο ένας εκ των αδελφών είναι επιφανής στέλεχος της Δημοτικής Αρχής  αναμενόμενο δε διότι  ο Γιώργος διακρίνεται για το πολιτικό ήθος και την αξιοπρέπειά  και ξέρει να ξεχωρίζει την επαγγελματική δραστηριότητα από την πολιτική και αυτοδιοικητική. Κάτι που μακάρι να το έκαναν όλοι….αλλά δεν το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου