Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΛΕΠΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ



Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, δύο περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου του 2013, σε οικία και αποθήκη, στην περιοχή Πετριές Αλιβερίου Ευβοίας.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 27 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.
Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες πρώτες πρωινές ώρες της 06-02-2013 :
• Εισήλθαν σε οικόπεδο, ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού και αφού παραβίασαν πόρτα αποθήκης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μία εξωλέμβια μηχανή, δύο γεννήτριες πετρελαίου και δύο εργαλειοθήκες, συνολικής αξίας άνω των 6.000 ευρώ, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.
• Παραβίασαν παράθυρο κουζίνας εξοχικής κατοικίας, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, εργαλεία, είδη ρουχισμού και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας άνω των (4.000) ευρώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.
Από την συστηματική και μεθοδική έρευνα, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο αλλοδαπών δραστών, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου