Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ο Δικηγόρος  Απόστολος Παπακωνσταντίνου

Ο Δικηγόρος και Διδάκτωρ Νομικής κ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου βασικός μέτοχος μίας από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες της χώρας «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες», ειδικευμένη στο Διοικητικό Δίκαιο και στο Δίκαιο του Περιβάλλοντος, είναι πλέον ο βασικός νομικός παραστάτης του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου κ. Θωμά στις υποθέσεις του για την Μονάδα Ανάκτησης Ανακυκλώσιμων Υλικών που πρόκειται να κατασκευαστεί στις Παραμερίτες. Ο κ. Παπακωνσταντίνου, Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου με περγαμηνές και πλούσια δικηγορική εμπειρία στα περιβαλλοντικά (Βλ. Υπόθεση Κερατέας κ.ο.κ.)  όχι μόνο συντάσσει ο ίδιος τις γνωμοδοτήσεις αλλά παρίσταται ακόμη και στην Επιτροπή του άρθρου 152, τόσο για τις υποθέσεις του Δήμου όσο και για τις υποθέσεις του Συνδέσμου Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Νότιας Εύβοιας.
Εκείνο πάντως που δεν έχει διευκρινιστεί και πρέπει να γίνει οσονούπω είναι η ενδεχόμενη δωρεά παροχή των υπηρεσιών διότι εάν είναι έτσι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Παπακωνσταντίνου για την προσφορά του στον Δήμο αλλά και στην υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος. Είναι αξιέπαινο την εποχή της εκποίησης των αξιών να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και μάλιστα επιστήμονες με περγαμηνές οι οποίοι προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τις υπηρεσίες τους χωρίς υλική ανταμοιβή.
Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Δήμος πρέπει να φροντίσει να εγγράψει στον προϋπολογισμό την δαπάνη για την αμοιβή η οποία για ένα τόσο μεγάλο Δικηγορικό Γραφείο δεν θα είναι και αμελητέα αλλά και ο Σύνδεσμος πρέπει να συντάξει το ταχύτερο δυνατόν τον προϋπολογισμό του έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις αντίστοιχες υποχρεώσεις του. Εξάλλου χρήματα υπάρχουν. Είναι το πλούσιο ταμείο που εγκατέλειψε το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αλλά και η υποχρέωση των δύο Δήμων να καταβάλλουν τουλάχιστον τις εισφορές τους για τα έτη 2011-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου