Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΑΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 16-4-2013



Αγαπητοί φίλοι  εκ μέρους Του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου να εκφράσω την συμπαράσταση μας στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων  στα Τσιμέντα Χαλκίδας.
Ξέρουμε πολύ καλά  εδώ στο Αλιβέρι τι θα πει LAFARGE 6 χρόνια ναι 6 χρόνια που κρατά  αγώνας μας για να μην κάψει το rdf (σκουπίδια) . H LAFARGE με μια αλαζονική   συμπεριφορά, νομίζει ότι όλα είναι δικά της,  της ανήκουν ο αέρας τα λιμάνια τα πολύτιμα   πετρώματα οι άνθρωποι όλα  τα θέλει δικά της όλα στον βωμό της μεγιστοποίησης του κέρδους.
Μην κάνετε πίσω στους εκβιασμούς των  γάλλων που   δεν καταλαβαίνουν τίποτα, λένε ότι είστε αντιπαραγωγικοί  αν όμως λεγάτε ναι στην μετατροπή των Τσιμέντων Χαλκίδας σε σκουπιδαριό της Ελλάδας θα σας είχαν στα πούπουλα ,όμως προς τιμής σας, είπατε όχι. Οι  γάλλοι της LAFARGE πρέπει να το δέσουν καλά στο μυαλό τους  τα εργοστάσια που έχουν στην Ελλάδα είναι να παράγουν τσιμέντο όχι να καινέ σκουπίδια, λυματολάσπη   και οτιδήποτε βρουν  στο δρόμο τους.
Από αυτό το βήμα θέλω να καλέσω όλους όσοι είπαμε με όχι στην καύση rdf στο Αλιβέρι, που είναι η συντριπτική πλειοψηφία των κάτοικων της περιοχής, να σταθούμε  διπλά στους εργαζόμενους των Τσιμέντων Χαλκίδας. Να  θυμηθούμε ότι όταν η Συντονιστική Επιτροπή με τον  λαό της περιοχής είχε αποκλείσει  την  πύλη της ΑΓΕΤ στο Μηλάκι  στις 10 Δεκεμβρίου του 2007 το σωματείο των Τσιμέντων  Χαλκίδας  με αντιπροσωπεία του ήταν εκεί, συμπαραστάτης στον αγώνα μας, όταν άλλοι ήταν κρυμμένοι .
Φίλοι εργαζόμενοι ,ο Σύλλογος μας  και η Συντονιστική Επιτροπή των Μαζικών φορέων της περιοχής, θα είμαστε στο πλευρό σας θα συμμετάσχουμε ενεργά σε όλες τις μορφές αγώνα που θα επιλέξετε.
ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ  ΓΑΛΛΩΝ ΤΗΣ  LAFARGE  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Γ. Λαγανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου