Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ  - ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ – ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

   Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των χωριών Παραμερίτες, Τραχήλι, Άγιος Λουκάς, Άγιος Ιωάννης, Παρθένι και Άγιος Γεώργιος, καταγγέλουμε το Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κ. Δημήτριο Θωμά γιατί:
1.    Ενώ είχε την Κυριακή το βράδυ ώρα περίπου και 22:00 ανακοινώσει τη συνεδρίαση του φορέα Οργάνωσης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων για τη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αναθέσει την εκπόνηση Μελέτης Σκοπιμότητας για το χώρο κατασκευής και λειτουργίας Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ο Δήμαρχος με το Φορέα συνεδρίασαν στο Γραφείο Δημάρχου με την πόρτα κλειδωμένη. Έτσι κατέστη αδύνατη η ενημέρωσή μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί την περιοχή μας. Ευθύνη γι’ αυτό έχουν και όλα τα μέλη του Φορέα.
2.  Στις επίμονες εκκλήσεις μας για ενημέρωση ο Δήμαρχος υποσχέθηκε να μας ενημερώσει. Μπαίνοντας στην αίθουσα για ενημέρωση, ταυτόχρονα είχαμε και την παρουσία Αστυνομικής δύναμης που κλήθηκε από το Δήμαρχο.
3.    Η ενημέρωσή του δεν αφορούσε τι συζητήθηκε με το Φορέα και τι αποφάσισαν, αλλά γενικά όσα κάθε φορά λέει για το πόσο καλό είναι το «εργοστάσιο». Σε ερώτηση ογδοντάχρονου δημότη «από που αγοράσατε την έκταση που δωρίσατε στο δήμο, με ποιό τίμημα και πού είναι αυτή η έκταση» ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά επετέθη φραστικά στον ερωτώντα, ύψωσε πολύ τον τόνο της φωνής του και όπως κάνει κάθε φορά σηκώθηκε και έφυγε, χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε ερωτήσεις και να έχουμε απαντήσεις.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου έκανε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου για σαράντα λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου