Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΕΣ.

Όταν αναρτούσαμε την προηγούμενη δημοσίευση  για την συνεδρίαση του Συνδέσμου κάναμε το λάθος να μην προσέξουμε την ακριβή ώρα. Δεν φανταζόμασταν ότι μπορούσε ποτέ μία πρόσκληση που αναρτήθηκε μετά τα μεσάνυκτα  να είναι 8πμ. Και όμως ήταν το πρωί, στις 8 π.μ. Δηλαδή ξεκίνησαν τα δύο μέλη από την Κάρυστο πριν τις 6.30 π.μ. να έρθουν στα Κριεζά για να αποφασίσουν για μία μελέτη που δήθεν εκπονήθηκε σε ένα 24ωρο!!! Βέβαια όταν υπάρχει το τυρί και αϋπνοι θα μείνουν στο καραούλι!!!
Εάν ίσχυε το 8μμ τότε η Δημοτική Αρχή θα είχε κάνει μέσα στα Κριεζά μία πανηγυρική ανάκληση του προηγούμενο ατοπήματός της και θα είχε αποτρέψει την μαζική παρουσία των Ορεινών χωριών. Η προφανής παραβίαση κάθε νομιμότητας για την υφαρπαγή μία απόφασης που κανείς δεν αποκλείει να λήφθηκε τηλεφωνικά δείχνει δυστυχώς τον τρόμο που διακατέχει τη δημοτική αρχή και ανοίγει τους ασκούς τους Αιόλου. Εάν οι κάτοικοι των χωριών είχαν ένα περιθώριο να πειστούν τώρα δεν θα μπορέσουν να το κάνουν. 
Όλη αυτή η βιασύνη δείχνει όχι μόνο τον πανικό αλλά την προσπάθεια να κρύψουν και να κρυφτούν. Η διαχείριση των σκουπιδιών δεν μπορεί να έχει αίσιο τέλος με διαχειριστές που δεν τολμούν να εφαρμόσουν την νομιμότητα και να συζητήσουν σοβαρά και τεκμηριωμένα με τους πολίτες που θα υποστούν τις συνέπειες των αποφάσεών τους.
Πως  μία υπόθεση που εκκρεμμεί τουλάχιστον τρεις μήνες ιλαροτραγωδίας είναι τόσο κατεπείγουσα που συγκαλείται το Δ.Σ. ενός διαδημοτικού φορέα λίγες ώρες πριν από την Συνεδρίαση, ορίζεται συνεδρίαση στις 8 το πρωί και όλα αυτά εξελίσσονται μέσα στο σκοτάδι της νύκτας και της αδιαφάνειας. Προφανώς δεν άντεξαν το φως της ημέρας. 
Όσο για τον αποκαλούμενο Φορέα  έτσι και αλλιώς είναι ανύπαρκτος και οι αποφάσεις του απολύτως ακυρωτέες.
Όσο για τον Δήμαρχο Καρύστου με την σύμπραξή του σε αυτή την κωμωδία οφείλει και θα δώσει εξηγήσεις.
Δυστυχώς βρήσκουν και τα κάνουν οι θλιβεροί τοπικοί άρχοντες της Νότιας Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου