Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΙ ΧΩΡΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ



 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ – ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ
ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ
         Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των χωριών Τραχηλίου, Αγίου Γεωργίου, Παραμεριτών, Αγίου Λουκά, Αγίου Ιωάννη και Παρθενίου, συνεδρίασε σήμερα Σάββατο
27 – 10 -2012 με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο μας. Μετά την ενημέρωση που έγινε από τους εκπροσώπους των Επιτροπών Αγώνα των παραπάνω χωριών, για τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στις Λαϊκές Συνελεύσεις των χωριών τους και τη συζήτηση που ακολούθησε, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Ομόφωνα αποφάσισε
  1. ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ την εγκατάσταση και λειτουργία του εργοστασίου απορριμμάτων με οποιαδήποτε μορφή στα διοικητικά όρια των χωριών μας και την ευρύτερη περιοχή μας, όπως ακριβώς ζητά και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των παραπάνω χωριών και επιβεβαιώνουν τη θέση τους αυτή με την υπογραφή τους. Τη θέση μας αυτή δε την διαπραγματευόμαστε με κανένα αντάλλαγμα.
  2. ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ το Δήμαρχο:
    • για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του προκειμένου να πείσει τους κατοίκους κάθε χωριού, παρουσιάζοντας ως απόφαση του χωριού την άποψη των τεσσάρων  εκλεγμένων στον Αη Γιώργη συνεργατών του.
    •  Για τις προσπάθειές του να διασπάσει την ενότητα τόσο των κατοίκων των χωριών όσο και του αγώνα μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα που θα υποβαθμίσει και θα καταστρέψει την περιοχή μας για πολλά χρόνια.
    • Για τις ενυπόγραφες ανακοινώσεις του που στέλνει κάποιους νύχτα και ρίχνουν στα χωριά και υβρίζει όσους παλεύουν να μην καταστραφεί το χωριό τους. Αυτό ο δήμαρχος σε άλλη ανακοίνωση του το ονομάζει «ενημέρωση του χωριού».
  3. ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ όλους τους κατοίκους των παραπάνω χωριών να είναι σε ετοιμότητα για αγώνα και κινητοποιήσεις προκειμένου να μην περάσουν τα σχέδια της Δημοτικής Αρχής να φέρει τα σκουπίδια στην περιοχή μας.
  1. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ κάθε εβδομάδα Λαϊκές Συνελεύσεις εκ περιτροπής σε όλα τα χωριά, προκειμένου να ενημερώνονται οι κάτοικοι.
  2.  ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ στο Δήμαρχο και σε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις το Ψήφισμα αυτό, να δοθεί σε όλο τον Τοπικό Τύπο και να αναρτηθεί σε όλα τα site και τις ιστοσελίδες.
Είναι η ώρα να φωνάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ
ΟΧΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ – ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ –  ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου