Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΕ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ…..



Την ώρα που ο τόπος βουλιάζει ορισμένοι Κρατικοί Λειτουργοί συμπεριφέρονται με τις πιο παλαιοκομματικές και καθεστωτικές πρακτικές που προκαλούν μόνο οργή και αηδία.
Η Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Εύβοιας θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός από τα παλαιότερα και ικανότερα στελέχη της, με επιστημονική κατάρτιση και διοικητική εμπειρία, το οποίο μετατίθεται στο Τμήμα Αλλοδαπών όχι γιατί είναι πλεονάζον προσωπικό αφού ήδη βρίσκεται σε άδεια κύησης και άλλο επίσης παλαιό και έμπειρο στέλεχος. «Τρώγεται» διότι επέμενε να ασκεί έλεγχο νομιμότητας στις αποφάσεις των Δήμων και των Δημάρχων και  προσέκρουσε στην οργή Δημάρχου ο οποίος αντί να συμμορφωθεί στη νομιμότητα  έβαλε λυτούς και δεμένους και κυρίως ανάγκασε την κ. Γερακούδη να αποδεκατίσει την Υπηρεσία που ελέγχει την νομιμότητα από τα έμπειρα και ικανά στελέχη. Ο λόγος είναι προφανής. Να περνούν οι παράνομες αποφάσεις ή να χάνονται έτσι ώστε να μην ελέγχονται.
Εδώ, σε λίγο καιρό ο Δήμος αυτός θα διοικείται από Επίτροπο γιατί έτσι θα συμβεί, με εντολή της Τρόϊκας, για όλους τους υπερχρεωμένους δήμους. Τι θα κάνει ο εν λόγω Δήμαρχος θα διορίσει με τις πλάτες της κ. Γερακούδη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για   Επίτροπο κανένα εξάδελφό του;
Μήπως είναι καιρός να σηκώσουμε κεφάλι; Με τα λεφτά τα δικά μας κάνουν κάποιοι τον καμπόσο και με την ψήφο μας οργιάζουν.
Ας σταματήσει τον κατήφορο της  απαξίωσης του ελέγχου νομιμότητας η κ. Γερακούδη και να αφήσει τα έντιμα και επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη της Υπηρεσίας να κάνουν το καθήκον τους. Άντε γιατί το έχει παρακάνει…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου