Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Διαβάζουμε από την ιστοσελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας 
"Υπό αστυνομικό κλοιό πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος Στερεάς στη Λαμία, η οποία κλήθηκε να γνωμοδοτήσει για την κατασκευή δυο κινητών σταθμών μεταφόρτωσης απορριμμάτων και κινητή μονάδα ανάκτησης ανακυκλώσιμων στους δήμους Κύμης – Αλιβερίου και Καρύστου.
Η πληροφορία ότι κάτοικοι και φορείς της Εύβοιας επρόκειτο να εκφράσουν την αντίθεση τους στις τοποθεσίες που έχουν επιλεγεί για την κατασκευή του έργου, κινητοποίησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τελικά η επιτροπή περιβάλλοντος συνεδρίασε χωρίς παρατράγουδα, ενώ παρόντες στην αίθουσα ήταν λιγοστοί κάτοικοι, ο δήμαρχος και εκπρόσωποι φορέων. Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε τελικά η μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ενώ δόθηκε χρονικό περιθώριο 20 ημερών προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού, δημοτική αρχή και κατοικοι να προτείνουν άλλες τοποθεσίες"
Ο  φοβος και τρόμος της ΕΛΑΣ έχουν γίνει οι Κριεζώτες. Τους περίμενε μεγάλη αστυνομική δύναμη στην Λαμία αλλά αυτοί την στήσανε. Εάν έκαναν καλά θα δείξει. Η απουσία τους πάντως από την Λαμία μάλλον μέτρησε.......αλλά όχι υπέρ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου