ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

                                                                                                ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                                                                   6 Ιουλίου 2013
  
                                       ΣΤΟΜΙΟ: Άνοιξε ο δρόμος!
 Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της  αποκατάστασης

 Με την ολοκλήρωση των εργασιών του πρώτου σταδίου,  του  πολύπαθου δρόμου στο Στόμιο  θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου  και των δημοτών μας,  να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά, την Αντιπεριφέρεια  και τις υπηρεσίες της, για την  επίλυση του προβλήματος.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος το 2008  κινηθήκαμε προς   κάθε κατεύθυνση και η αποκατάσταση του δρόμου, ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Έπειτα από μεγάλο και επίμονο αγώνα, βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση το πρώτο στάδιο του έργου να ολοκληρώνεται. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που η συνεχής προσπάθεια μας και ειδικότερα η επαγρύπνηση των τελευταίων μηνών, τόσο η δική μας όσο και των κατοίκων οι οποίοι ενημερώνονταν σε εβδομαδιαία βάση για την εξέλιξη των έργων, έφερε αποτέλεσμα.  
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς


ΛΑΛΑ ΤΟ!!! Τέλος καλό όλα καλά. Πριν από 27 λεπτά πήραμε την ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Ο δρόμος τελικά άνοιξε. Άρα οι οδηγοί δεν χρειάζεται να προσέχουν;. Μένουν τώρα και οι ευχαριστίες στον Καμαριώτη για την σωστή  δουλειά του. Διάβαζετε το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! πάντα κάτι πιο πολύ μαθαίνετε και διορθώνεστε!!!

Σχόλια