Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δημοσιουπαλληλική Αγωνιστική Συσπέιρωση Εύβοια: Δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο !




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις μήνες μετά από τις εκλογές για την Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος  Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ για την τριετία 2018-2021, αποφάσισε η αυτοδύναμη ΔΗ-ΣΥ (πρώην ΠΑΣΚ) να καλέσει σε συνεδρίαση για τον προγραμματισμό της συνδικαλιστικής δράσης της ερχόμενης τριετίας. Πού ήταν οι δυνάμεις αυτές το διάστημα αυτό; Ποιά ήταν η στάση του προεδρείου του ΝΤ ΑΔΕΔΥ μπροστά στις απολύσεις των 50 συμβασιούχων του Δήμου Χαλκίδας; Ποιά στάση κράτησαν απέναντι στο πρόβλημα των λαϊκών οικογενειών που βρήκανε κλειστές τις πόρτες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών; Ποιά αγωνιστική πρωτοβουλία πήραν μπροστά στο άνοιγμα των σχολείων με εκατοντάδες κενά και ελλείψεις, συγχωνεύσεις σχολείων στην Αβάθμια και καταργήσεις ειδικοτήτων σε ΕΠΑΛ της Εύβοιας;


Τρεις μήνες μετά αποφάσισαν να συνεδριάσουν την ίδια μέρα και ώρα με τα πρωτοβάθμια σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και που ήδη έχουν απευθύνει πλατύ ανοιχτό κάλεσμα την Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2018 στο ΕΚΕ, για συνέχιση των αγώνων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων Δημόσιου και  ιδιωτικού τομέα, αλλά και των ανέργων, των συνταξιούχων ,των γυναικών, των σπουδαστών, όλου του λαού που στενάζει για να ζουν πλουσιοπάροχα οι εκμεταλλευτές του.

Δεν εκπλησσόμαστε! Η επίθεση στα δικαιώματά μας το προηγούμενο διάστημα τους άφησε άπραγους. Και η στάση τους για άλλη μια φορά δείχνει πως βάζουν εμπόδια στην οργάνωση της πάλης.

Η ΔΑΣ συμμετέχουμε την Τετάρτη 19/9, 7μμ στη μεγάλη σύσκεψη στο ΕΚΕ μαζί με τα Συνδικάτα που συνυπογράφουν αυτή την πρωτοβουλία, εργαζόμενους και άνεργους και άλλους μαζικούς φορείς. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, όλο τον εργαζόμενο λαό, να μην παραιτηθούμε από τον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για να έχουν όλα τα παιδιά μόρφωση, υγεία, ελεύθερο χρόνο, διακοπές κ.α. Κόντρα στην κοροϊδία της κυβέρνησης, της αντιλαϊκής επίθεσης που εξαπολύει χέρι - χέρι με τους επιχειρηματικούς ομίλους εμείς να οργανώσουμε την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου