Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια από τον Δήμο στο Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου


Αλιβέρι 18-9-2018    
                                                            Δελτίο τύπου


Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο Ναυτικό όμιλο Αλιβερίου για τις φετινές του διακρίσεις στο πρωτάθλημα ανοιχτής θαλάσσης που έγινε στο Καρπενήσι αλλά και για την διαχρονική του προσφορά στο άθλημα της κολύμβησης και στην πόλη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συστηματική δουλειά και η αγάπη των παραγόντων και των αθλητών του Ναυτικού μας ομίλου φέρνουν διακρίσεις στο δήμο μας, αφού τα τελευταία 15 χρόνια, ο Πολυνίκης Ναυτικός όμιλος Αλιβερίου πρωταγωνιστεί στις αντίστοιχες διοργανώσεις, με πολυπληθείς  αποστολές .
Συγχαίρουμε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο, το Διοικητικό συμβούλιο τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν παντοιοτρόπως τα παιδιά τους και τους αθλητές μας , οι οποίοι εκπροσωπούν επάξια το δήμο μας και την Εύβοια.
Ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου ο οποίος είναι παλαιό μέλος του ομίλου έχει δώσει  κατευθύνσεις στις τεχνικές υπηρεσίες και τους συνεργάτες του, για την επίσπευση των διαδικασιών  μελέτης -κατασκευής των απαιτούμενων αθλητικών υποδομών, ώστε ο Ναυτικός όμιλος  να συνεχίσει τις διακρίσεις του  σε αγώνες κολυμβητηρίων και οι αθλητές να έχουν τη δυνατότητα προπόνησης σε καλύτερες συνθήκες.

                                                    Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου