Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η ΔΕΥΑ Κύμης Αλιβερίου ζητά κατανόηση

ΔΗΜΟTIKH  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


 Αλιβέρι 17-1-2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, οι εκτεταμένες και ισχυρές χιονοπτώσεις και το πολικό ψύχος, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα στο σύνολο της περιοχής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
     Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης των προβλημάτων τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α., προσπάθησαν, υπερβάλλοντας τις δυνάμεις τους να αποκαταστήσουν τις βλάβες που δημιουργήθηκαν στο εκτεταμένο δίκτυο , στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια.
    Χάρη στη συντονισμένη δράση τους κατόρθωσαν να περιορίσουν τα προβλήματα μόνο σε  χώρους και περιοχές στις οποίες η πρόσβαση εξακολουθεί να είναι αδύνατη.
 Ο όγκος του χιονιού που εξακολουθεί να υπάρχει , ιδιαίτερα στις Δημοτικές Ενότητες  Κύμης και Κονιστρών καθιστά δύσκολο τον έλεγχο και τον εντοπισμό των βλαβών σε όλο το μήκος του Δικτύου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες απώλειες
νερού , ανεπάρκεια αναγκαίων ποσοτήτων και δυσκολία αποκατάστασης των βλαβών.
    Η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι σε αυτή, ζητούν την κατανόηση των συνδημοτών μας και τους καλούν να γνωστοποιούν άμεσα την ύπαρξη οποιασδήποτε βλάβης , διαρροής ή   άλλου προβλήματος διαπιστώνουν στο δίκτυο ύδρευσης.
Τα συνεργεία της επιχείρησης συνεχίζουν ασταμάτητα να ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις των Δημοτών , επιδιώκοντας να αποκαταστήσουν το σύνολο των βλαβών σε όλη την έκταση του δικτύου.

Στα τηλέφωνα 2222024280-2223057012-2223022366  μπορούν οι δημότες να γνωστοποιούν τις βλάβες και  τα   προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης. Μπορούν επίσης να απευθύνονται  και στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στις οποίες υπάρχει το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου