Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Με προσωπική δουλειά και εθελοντισμό πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο Λύκειο- Γυμνάσιο Σκύρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σκύρου πραγματοποίησε εργασίες για την αποκατάσταση του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σκύρου. Συγκεκριμένα, οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν: αποκατάσταση φθαρμένων τμημάτων της εσωτερικής αλλά και της εξωτερικής τοιχοποιίας, χρώση ολόκληρου του Σχολείου, αγορά νέων πυροσβεστήρων, νέων θρανίων, νέων καρεκλών, υαλοπινάκων, χαρτών, κατασκευής νέων κουρτινών και αγοράς καινούργιων κουρτινόξυλων όπου χρειαζόταν, καθώς επίσης αγοράς νέου ηλεκτρονικού εξοπλισμού προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες του Σχολείου. Αποκαταστάθηκαν επίσης τα φθαρμένα σκαλοπάτια του κλιμακοστασίου.
Ο Δήμος Σκύρου ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, ευχαριστεί τον κ.Σεραφείμ Χρήστο για την προσφορά των μαρμάρων, την κα.Βαρσάμου Μαρία που επιμελήθηκε την κατασκευή των κουρτινών στο σύνολό τους , τον κ.Αντώνιο Χριστοδούλου διαχειριστή «Κληροδοτήματος Ήμονος Χριστοδούλου» για την οικονομική του προσφορά, την διευθύντρια του Λυκείου κα.Ματσάγκα Ελένη και την διευθύντρια του Γυμνασίου κα.Καραδήμου Παρασκευή για την προσωπική τους προσφορά, και τέλος τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου για την οικονομική τους προσφορά αλλά κυρίως για την προσωπική τους εργασία.
Το Σχολείο είναι ο χώρος που τα παιδιά περνούν το αρκετό χρόνο της ζωής τους. Οφείλουμε λοιπόν όλοι να το σεβόμαστε αλλά και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να είναι αφενός μεν ευχάριστο αλλά κυρίως ασφαλές και λειτουργικό για όλους τους μαθητές.

Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου