Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Ιουνίου το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας, που διαθέτει εκθεσιακό χώρο 1.000 τ.μ. περίπου και στεγάζει πλήθος αντικειμένων.
Στην τελετή του αγιασμού που προηγήθηκε, χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρέστησαν ακόμη οι μητροπολίτες Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Επίσης, στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς, η αναπλ. Υπουργός κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η υφυπουργός Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, βουλευτές κ.α.
Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος, μαζί με τους άλλους επισήμους ξεναγήθηκε στους χώρους του μουσείου.
Παράλληλα, είχε σύντομη φιλική συζήτηση με τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, καθώς και με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία στο χώρο του μουσείου και την συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου, της Δήμητρας Γαλάνη, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και της Ελένης Τσαλιγοπούλου.



            Γραφείο Τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου