Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αισιοδοξία για την Ηλεκτρομηχανική Κύμης

Κύμη, 4/6/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ακόμη συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποιήθηκε για το θέμα της Ηλεκτρομηχανικής την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Τη συνάντηση προκάλεσε το Σωματείο Εργαζομένων και συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας κ.Μπασινάς Στέφανος. Οι εργαζόμενοι είχαν μια εκτεταμένη συζήτηση με τον Γενικό Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Αν.Υπ. Εθνικής Άμυνας, κ. Παπαδέα.
Το γενικό κλίμα ήταν αισιόδοξο αφού, όπως δήλωσε ο κ.Παπαδέας, στόχος του Υπουργείου είναι πλέον η επαναλειτουργία της Ηλεκτρομηχανικής σε σχέση με την πρόταση που έχει καταθέσει το Σωματείο Εργαζομένων της.  Θέματα νομικά και διαδικαστικά, συμπλήρωσε ο κ.Παπαδέας ότι ευελπιστούν πως θα  ξεπεραστούν μέσα στο επόμενο δίμηνο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα συμβάσεων, πληρωμής των εργαζομένων αλλά και περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας.
Το Σωματείο Εργαζομένων και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, παρά τα αισιόδοξα μηνύματα, δεν θα επαναπαυτούν  μέχρι την οριστική επίλυση των θεμάτων που ταλανίζουν τους εργαζόμενους, θεωρώντας ότι η Ηλεκτρομηχανική Κύμης θα δώσει μια μέρα πνοή ανάπτυξης στην Κύμη και την ευρύτερη περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου