Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στην Σκύρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ

Προ δύο εβδομάδες υπεγράφη η σύμβαση από την ανάδοχο εταιρία για την ολοκλήρωση των κτιριακών εργασιών και της προμήθειας-εγκατάστασης εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.
Ο εξοπλισμός που θα έχει πλέον στην διάθεση του το προσωπικό, θα είναι υψηλής τεχνολογίας. Επίσης θα ολοκληρωθεί και μεγάλο μέρος των κτιριακών υποδομών.
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
1.            Νέο ακτινολογικό μηχάνημα
2.            Νέο Οδοντιατρικό μηχάνημα και εξοπλισμός οδοντιατρείου
3.            Ψηφιοποιητής ιατρικών απεικονίσεων
4.            Νέο μηχάνημα Υπερήχων
5.            Τροχήλατα Νοσηλείας
6.            Νοσηλευτικές Κλίνες
7.            Καρέκλα αιμοδοσίας
8.            Μικροσκόπιο
9.            Εξοπλισμός γραφείου (Καρέκλες, γραφεία, πολυμηχανήματα fax κλπ)
10.          Διάφορες κτιριακές επιδιορθώσεις και παρεμβάσεις (αποχέτευση, νεκροθάλαμος, περίφραξη κλπ)
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου και έως τέλος του καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και η εγκατάσταση εξοπλισμού.
Παράλληλα ο Δήμος Σκύρου ιδιαίτερα μετά από διαβεβαιώσεις του δημάρχου θα προσφέρει τα μέγιστα ώστε να καλυφθούν εργασίες οι οποίες έχουν προκύψει έκτακτα εκτός της εν λόγω συμβάσεως.
Για ακόμα μια φορά η εξαιρετική συνεργασία του κου Ε. Χατζημαργαρίτη Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κύμης και των κ.κ  Μ. Χατζηγιαννάκη  νυν και πρώην Δημάρχων  Σκύρου, έφερε τα μέγιστα ώστε ο εξοπλισμός και οι κτιριακές υποδομές του ΠΠΙ Σκύρου να ολοκληρωθούν και να είναι στην διάθεση των κατοίκων και των τουριστών της Νήσου.
Θεωρούμε πως αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας του Νησιού.  Συνδυαστικά με τα ανωτέρω,  βρισκόμαστε στο στάδιο της   προκήρυξης  των θέσεων ιατρικού και λοιπού προσωπικού από το Υπουργείο Υγείας.
Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Του Γ.Ν-Κ.Υ Κύμης

Εύαγγελος Χατζημαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου