Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Συγκέντρωση για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων την Τετάρτη 18 Μάρτη στο Κακολύρι

                             13/3/2015
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον Δήμαρχο, σε συγκέντρωση που έγινε στα Κριεζά στις 11/3/2015, ότι ο Δήμος προτίθεται να εγκαταστήσει έναν Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην περιοχή μας.
Σε ιδιωτικό χώρο που πρόκειται να αγοράσουν, δίπλα στη Γέφυρα της Σκοτεινής, παραπλεύρως του ποταμού,  εντός του πλατανοδάσους και χώρο χαρακτηρισμένο natura, θα μεταφέρονται όλα τα σκουπίδια των πρώην Δήμων Κύμης και Κονιστρών και ενδεχόμενα μεγάλου μέρους του Δήμου Αυλώνος.
Καλούμε όλους τους δημότες της περιοχής, τους αιρετούς και τους φορείς, την Τετάρτη 18/3/2015 και ώρα 5:00μμ, στο καφενείο της «Χαρίκλειας» στο Κακολύρι, σε ανοιχτή συζήτηση για το θέμα.

Κωτσής Γιώργος, Πρόεδρος Τ.Κ. Ανδρονιάνων
Βλάχος Ευστράτιος, Πρόεδρος Τ.Κ Ταξιαρχών
Σπύρου Σταμάτης, Πρ. Συλλόγου Ανδρονιάνων-Δένδρων
Νίττης Βελισσάριος, Τ.Σ.Καλημεριάνων
Καλενδέρης Σεραφείμ, Πρ.Συλλόγου Μεντουλίου
Σκιάνης Ιωάννης, Πρ.Συλλόγου Ταξιαρχών
Μαργέλης Αγγελής, Τ.Σ. Δ.Κ.Κύμης
Παππάς Λουκάς, Τ.Σ. Δ.Κύμης

2 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ.
    Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟΥΡΑ.
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.
    ΟΙ ΕΥΦΥΙΕΙΣ ΝΥΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΦΙΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΑΞΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΑΛΙ.
    ΕΙΜΕΘΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ, ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ, ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΠΩΣ, ΓΕΩΛΟΓΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ, ΚΤΛ.ΚΤΛ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΥΣΕΩΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΛΗ Ή ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΝΩΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΑ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΘΑ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟΛΙΡΙ.
    ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΟΙ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΒΑΛΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΟΨΙΜΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝ' ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.
    ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ, ΜΙΚΡΟΨΕΥΤΕΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΜΙΚΡΟΑΛΑΖΟΝΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ Σ.Μ.Α.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;;; AΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Σ.Π.Α.
    . ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΕΞΥΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ. ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑ ΚΥΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραια τα πες αντε να αλαξεις καμια μπριζα τωρα νταξει γιατι μου φενεσαι ποιο φαφλατας απο ολους εσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή