Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ο ΘΩΜΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΣΙΜΙΔΑ !!!

     Κύμη, 03/10/2014

          Προς  : Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κύμης-Αλιβερίου
 κ.Μπουραντά Αθανάσιο    

Κοινοποίηση : Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-  Στερεάς Ελλάδας            
  Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας
   Διεύθυνση Διοίκησης Τμήμα Διοικητικού-                                                             Οικονομικού Ν. Ευβοίας  - Ελ. Βενιζέλου κ Βελισσαρίου 2,   κ. Ψιλάκη

Ο κ. Γκοσιμίδας
Στην συνεδρίαση της 2/10/2014 του νέου ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ ενημερωθήκαμε  ότι το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Γκοσιμίδας, από τα μέσα Σεπτέμβρη 2014 είναι  δημότης Κύμης- Αλιβερίου.  Η  ενημέρωση έγινε κύριε Πρόεδρε από εσάς  αλλά και τον παριστάμενο στη συνεδρίαση κ. Γκοσιμίδα, μετά από την ερώτηση μας: «Αν και κατά πόσο είναι νόμιμη η συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΚΑ, εφόσον εκκρεμεί  προσφυγή Δημοτών στην  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-  Στερεάς Ελλάδας (η οποία μας κοινοποιήθηκε), βάση της οποίας ο κ. Ιωάννης Γκοσιμίδας δεν είναι δημότης του Δήμου μας και επομένως μπαίνει σοβαρό θέμα σε σχέση με το σύννομο της σύστασης-λειτουργίας του ΔΣ της ΔΕΥΑΚΑ».
Κατόπιν της αποσαφήνισης εκ μέρους σας ότι πλέον ο κ. Γκοσιμίδας είναι δημότης του Δήμου μας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε και εγγράφως  χορηγώντας μας όλα τα δικαιολογητικά που κατατέθηκαν- χρησιμοποιήθηκαν γι αυτήν την μεταδημότευση. 
Παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν για την απάντηση σας διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος της ακυρότητας των αποφάσεων της ΔΕΥΑΚΑ, κάτι που θα επιφέρει σοβαρότατα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ
Επικεφαλής του συνδυασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου