Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την Προκήρυξη τριών (3)  Επικουρικών Ιατρών πέτυχε ό Αναπληρωτής Διοικητής Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κύμης για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου.
Καθώς με την παρέμβαση του, το Υπουργείο Υγείας προέβη στην ορθή επανάληψη της απόφασης του (http://www.moh.gov.gr/) με την προσθήκη τριών (3)  θέσεων επικουρικών ιατρών για το Π.Π. Ιατρείου Σκύρου.
Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν 29/9/ 2014 Αριθμ. πρωτ. Υ10α/Γ.Π. οικ. 83440 (Ορθή Επανάληψη) αφορούν:
•             2 ΘΕΣΕΙΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΔΥ-ΠΠ Ιατρείου  ΣΚΥΡΟΥ
•             1 ΘΕΣΗ - ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΔΥ-ΠΠΙ ΣΚΥΡΟΥ
Η ιατρική κάλυψη του ΠΠ Ιατρείου  Σκύρου είναι σημαντικό στοίχημα από την έναρξη των αρμοδιοτήτων του αναπληρωτή διοικητή με συνεχείς συντονισμένες προσπάθειες, καθώς είναι  3η φορά προκήρυξης θέσεις επικουρικών ιατρών για την Σκύρο, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για την προκήρυξη της θέσης του Διευθυντή Ιατρού που κατείχε ο κος Καστάνης.
Επί προσθέτως σημειώνουμε ότι, έχει γίνει συνεννόηση μεταξύ του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου –ΚΥ Κύμης, κου Χατζημαργαρίτη Ευάγγελου, με  την Δημοτική  Αρχή της Σκύρου, Δήμαρχο κο Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη,   για δωρεάν παραχώρηση διαμονής των Ιατρών που θα καλύψουν τις θέσεις.
Τέλος σας γνωστοποιούμε  ότι, μέσα στον επόμενο μήνα τελειώνει η διαδικασία διορισμού μόνιμου Οδοντίατρου για το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Σκύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου