Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΑΝΑΤΡΟΠΗ- ΝΕΑ ΑΡΧΗ"

                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ                                      
                                          «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ»



ΑΛΙΒΕΡΙ 30/09/2014

Η Δημοτική παράταξη  «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-Νέα Αρχή» που στηρίζεται στην εθελοντική ένωση δημοκρατών, προοδευτικών, ριζοσπαστών και αριστερών πολιτών με διευρυμένη βάση μελών και νέα γραμματεία, ανασυγκροτείται και οργανώνει  την δράση της, στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στα πράγματα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Η Δημοτική παράταξη αποτελεί μαχητική συμμετοχική αγωνιστική αυτοδιοικητική δύναμη που στη βάση αρχών επεξεργάζεται θέσεις, διαμορφώνει πρόγραμμα, οργανώνει παρεμβάσεις με σκοπό την βελτίωση των όρων διαβίωσης των συνδημοτών – συμπολιτών μας, την παραγωγική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου, την ποιότητα ζωής των κατοίκων του, την οικολογική προστασία, την πολιτιστική πρόοδο, τον εξανθρωπισμό των κοινωνικών σχέσεων, την διεύρυνση της Δημοκρατίας και της διασφάλιση της Ελεύθερης έκφρασης των πολιτών,  την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό αναχρονιστικών θεσμών και την καταπολέμηση φασιστικών – ξενοφοβικών– ρατσιστικών αντιλήψεων. Στηρίζεται από τον  Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) και απευθύνεται σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις και τις κινήσεις που συμφωνούν με τους σκοπούς της και τους στόχους της.
Η Δημοτική Παράταξη απευθύνεται σε όλους τους δημότες ανεξάρτητα φύλου, επαγγέλματος, ηλικίας, εθνότητας, πολιτικών-θρησκευτικών  και κομματικών πεποιθήσεων, και επιδιώκει να διαμορφώσει μαζί τους έναν νέο τύπο Δημοτικής παράταξης πέραν του αρχηγικού μοντέλου και των σχέσεων εκλογικής πελατείας.
Η ενότητα μέσα από τη διαφορετικότητα αποτελεί κεντρικό άξονα στη λειτουργία της παράταξης. Για αυτό και  βασικότερη αρχή στην εσωτερική της λειτουργία αποτελεί η μόνιμη, σταθερή και επίμονη επιδίωξη εξασφάλισης ομοφωνίας στις αποφάσεις της ,και όπου αυτό δεν καθίσταται εφικτό, αυτές να διαμορφώνονται με αυξημένη πλειοψηφία. Η επιδίωξη της ,με κάθε μέσο, επικοινωνίας με τους δημότες και η συμμετοχή τους στα δρώμενα αποτελεί την ραχοκοκαλιά των στόχων της παράταξης και την μεγαλύτερη ευθύνη της νεοεκλεγείσας Γραμματείας της.
Με τις εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου η νέα γραμματεία που εξελέγη αποτελείται από τους :
Νεάκη Δημήτρη, γραμματέα-συντονιστή και υπεύθυνο επικοινωνίας της παράταξης
Φρυγανιώτη Βάνα
Μαρίνου Δέσποινα
Σίμωση Γεωργία
Καράπα Αγγέλα
Καράπα Τάσο
Τριανταφύλλου Αντρέα
Η νέα γραμματεία στην πρώτη συνεδρίαση της θα ορίσει κατά τομείς επιτροπές παρέμβασης και ελέγχου για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας και παραμένουν άλυτα εδώ και δεκαετίες.
  Καλούμε σε πλατιά συμπαράταξη και ενότητα όλους τους δημότες που ενδιαφέρονται στην πράξη και συναινούν με τις ιδρυτικές μας αρχές, στη διαμόρφωση ενός ισχυρού κινήματος τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ    «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου