Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΥΜΗΣ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΑΥΛΩΝΟΣ

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
Υποψ. Περιφερειάρχης ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΪΝΑΣ
Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ


ΜΑΣΤΟΡΗΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Φιλόλογος, Διευθυντής Γυμνασίου Κύμης,
Γεννήθηκε το 1963 στην Κύμη όπου και τελείωσε το Λύκειο. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Συμμετέχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εισηγήσεις σε θέματα Φιλοσοφίας, Λογοτεχνίας και Μυθολογίας. Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως μεταφραστής. Σήμερα υπηρετεί ως Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο Κύμης.

ΜΠΟΥΡΜΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)
Πολιτικός Μηχανικός
Κατάγεται από την Κύμη στην οποία γεννήθηκε και δραστηριοποιείται έως την συνταξιοδότησή του ως Κατασκευαστής- Πολιτικός Μηχανικός στην Αθήνα. Πέραν από τις βασικές σπουδές του ως Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Ε.Μ.Π.  έχει παρακολουθήσει στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο μαθήματα κοσμολογίας, αρχαιοελληνικής τεχνολογίας, Ρωμαϊκού Πολιτισμού- Γλώσσας – Λογοτεχνίας και σεμινάρια μυκηναιϊκής λογοτεχνίας διαμορφώνοντας μία πολύπλευρη προσωπικότητα προοδευτικού διανοούμενου. 
Εργάστηκε ως κατασκευαστής εργαστηριακών έργων, κατοικιών και μελετητής – επιβλέπων μηχανικός ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση ως μέλος του ΤΕΕ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών. Επίσης έχει  σημαντική πολιτική δράση στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς και συμμετείχε σε εθνικές εκλογές ως Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας της Συμμαχίας, του ΚΚΕ Εσωτερικού, του Συνασπισμού αλλά και ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Κύμης.
Με την σύζυγό του, την Αρχιτέκτονα Φλώρα Κοντοπίδου έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά:  τον Γιώργο, Μαθηματικό και  Μηχανικό Λογισμικού, τον Βασίλη, Πολιτικό Μηχανικό, την Βούλη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και τον Δημήτρη, Πολιτικό Μηχανικό
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Διοικητικό  Στέλεχος του Νοσοκομείου MEDITERRANEO HOSPITAL
Γεννημένος την 3η του Σεπτέμβρη το 1983 στις Κονίστρες Ευβοίας. Αποφοιτώντας από το Λύκειο Κονιστρών, σπούδασε Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας στο Α-ΤΕΙ Αθήνας και φέτος ολοκληρώνει τις Μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος με τη Ζέλκα Βασιλική, με την οποία έχουν αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια προ ολίγων ημερών. Κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Αττικής κι εργάζεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο «MEDITERRANEO HOSPITAL» στη Γλυφάδα.
Από το 2010 είναι μέλος διοίκησης του νοσοκομείου Κύμης και στη συνέχεια αναπληρωματικό μέλος διοίκησης των νοσοκομείων Χαλκίδας- Κύμης –Καρύστου μέχρι σήμερα. Είχε έντονη συνδικαλιστική δράση στα σπουδαστικά χρόνια, αφού ως μέλος της ΠΑΣΠ είχε διατελέσει εκπρόσωπος σπουδαστών στα όργανα του Α-ΤΕΙ Αθήνας και σήμερα συνεχίζει ως πρόεδρος του Συλλόγου αποφοίτων του τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας – Α-ΤΕΙ Αθήνας. Έχει διατελέσει μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος, υπεύθυνος για θέματα υγείας και νεολαίας από το 2008 έως το 2011.  
Σε τοπικό επίπεδο, έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του «αείμνηστου» Δ. Παπαναστασίου το 2006 και το 2010.  Είχε πρωτοστατήσει για τη δημιουργία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων στην περιοχή μας και συμμετείχε από τη θέση του Ταμία στο Το.Συ.Ν. Κονιστρών.
ΧΡΟΝΑΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΤΖΙΝΑ)
Ιδιωτική Υπάλληλος
Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από το Αυλωνάρι στο οποίο και κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Μητέρα ενός 26χρονου γιού.  Διετέλεσε διοικητικό στέλεχος της Mobil Oil Hellas A.E (1979-1997) και της BP HELLAS Α.Ε (1998-2011) υπηρετώντας σε νευραλγικούς τομείς της πώλησης υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας αναδείχθηκε επί δεκαετία σε Πρόεδρο του Mobil Club αξιοποιώντας τις δεξιότητές της  στην επικοινωνία, την ομαδικότητα και τη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων. Είναι από τους πρωτεργάτες  της ίδρυσης και Πρόεδρος  του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αυλωναρίου «Η ΡΕΟΥΣΑ» ασχολούμενη με τα περιβαλλοντικά  προβλήματα της περιοχής  και προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της  στην οργάνωση πρωτοβουλιών της κοινωνίας των πολιτών στην γενέτειρά της.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΙΝΑΚΟΥΛΑ - ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ
Τεχνολόγος Τροφίμων
Κατάγεται από το Αργύρι Καρδίτσας. Σπούδασε Τεχνολογία Τροφίμων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζεται  στο ΕΘΙΑΓΕ μετά την συγχώνευση του οποίου είναι υπάλληλος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ»  και υπηρετεί ως Υπεύθυνη Κατάρτισης στο Κέντρο «Δήμητρα» Νέας Αρτάκης και στο ΚΕΠΠΥΕΛ Χαλκίδας. Στην Χαλκίδα κατοικεί μόνιμα από το 2004. Υπήρξε εκπρόσωπος γονέων μέλος του Δ.Σ. του Α΄ Παιδικού Σταθμού Δ. Χαλκιδέων, μέλος της σχολικής επιτροπής  του  28ου  Νηπιαγωγείου Χαλκίδας.  Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας ενώ συμμετέχει στην πρωτοβουλία για την επανασύσταση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χαλκίδας.  Παντρεμένη  με τον Δημήτρη Κατσούλη έχουν δύο κόρες.
ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Οικονομολόγος- Δημοτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε το 1965 στην Αμάρυνθο και κατοικεί στην Χαλκίδα.  Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Από το 1989 έως και το 1998 ασχολήθηκε με την Δημοσιογραφία και εργάστηκε στις εφημερίδες Νίκη, Αναγνώστης, Ναυτεμπορική, Κέρδος και Αξία. Το 1999 διορίστηκε  δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Αυλώνος και σήμερα είναι προϊστάμενος του τμήματος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.  Παράλληλα έχει άδεια άσκησης οικονομολογικού επαγγέλματος και Λογιστή Φοροτεχνικού Α΄τάξης. Έχει ενεργή συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα των δημοτικών υπαλλήλων της Εύβοιας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου